Ο πολιτιστικός σύλλογος Μονής Μαλεβιζίου σας προσκαλεί στη συναυλία που διοργανώνει  την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016  και ώρα 9 μ.μ.,για την ενίσχυση της δράσης του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "ο Άγιος Σπυρίδων"

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες Γιώργης Φασουλάς- Κώστας Καλλέργης , Δρακογιαννάκης Γιώργος και Μανωλιούδης Γιώργης

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του πρώην δημοτικού σχολείου ,στη Μονή Μαλεβιζίου με ελεύθερη είσοδο και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και της Τοπικής Κοινότητας Μονής

Το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων» είναι «Ειδικώς Αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό Σωματείο», με κοινωνική προσφορά από το έτος 1975, σε άτομα με Νοητική Υστέρηση καθώς και στις οικογένειές τους. Το κέντρο εδρεύει στον Κρουσώνα Ηρακλείου κι όλες οι εγκαταστάσεις είναι προσαρμοσμένες βάση των αναγκών των παιδιών.

Το κέντρο ειδικεύεται στον τομέα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης με συνοδευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες και παραγωγικά εργαστήρια.  Τέλος, έχουν δημιουργηθεί ξενώνες Φιλοξενίας και Οικοτροφειακές Μονάδες.