Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Γιώργου Γεωργίου με τον ΟΦΗ και έτσι ο 31 ετών κεντρικός αμυντικός θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα με τους εκπροσώπους της Κρητικής ΠΑΕ, υπέγραψε και σήμερα γυρίζει στην Κύπρο προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα.

Τι είπε αμέσως μετά την υπογραφή

Ο Γιώργος Γεωργίου αμεσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ:

\”Επέλεξα να έλθω στον ΟΦΗ γιατί είναι ομάδα Super League . Πιστεύω στον εαυτό και φυσικά είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω στην υλοποίηση του στόχου που έχει η ομάδα μας. Είναι πολύ καλή η επιλογή που έχω κάνει για την συνέχεια της καριέρας μου.

 Για πρώτη φορά μίλησα με το κ. Μαχλά και με κέρδισε με τον χαρακτήρα που έχει. Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο. Συνεργαστήκαμε στη Κέρκυρα όταν ήταν στη Β’  Eθνική και μαζί του η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και ανέβηκε στην Α Εθνική.

 Τότε ο κ. Αναστόπουλος ήταν αυτός που με καθιέρωσε. Επίσης είναι γνωστό ότι ο ΟΦΗ έχει φοβερό κόσμο που δίνει μια επιπλέον δυναμική στην ομάδα μας και το γεγονός αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση που πήρα. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από έργα. Είμαι έτοιμος να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook