Σε καλή κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές του ΙΝΚΑ και γι’ αυτό… ανυπομονούν για την έναρξη του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Γιάννη Κατσούλη.

Ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μίλησε με καλά λόγια και για τον ΑΟΧ, τη φανέλα του οποίου τίμησε κατά το παρελθόν.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο φιλικά μέσα στο τριήμερο. Θεωρώ ότι τα διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά και είχαμε καλή εικόνα. Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν ξεκινήσουμε και αν γίνει κάτι διαφορετικό θα στεναχωρηθούμε, γιατί είμαστε σε καλή κατάσταση όλα τα παιδιά. Αυτό που παίρνω από το τριήμερο, όλα τα παιδιά μου έδειξαν ότι είναι ικανοί και θα μου βάλουν… δύσκολα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και είμαι αισιόδοξος ότι αυτό που σχεδιάσαμε θα το υλοποιήσουμε σε μεγάλο βαθμό».

Για τον στόχο του ΙΝΚΑ: «Βασικός στόχος είναι η ομάδα να αποκτήσει την εμπειρία της κατηγορίας. Να δούμε και να γνωρίσουμε τους ανθρώπους των άλλων ομάδων, για εμάς είναι μία γνωριμία, μία εμπειρία στην κατηγορία, είμαστε μία φρέσκια προσπάθεια. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε σε μεγάλο βαθμό. Ο στόχος είναι να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και όσο ψηλά βάλουμε τον πήχη τόσο καλύτερο, γιατί τα παιδιά έχουν ικανότητα, έχουν αξία και σιγά-σιγά μέσα στη χρονιά θα… χτίσουμε και θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε όλοι μαζί».

Για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο: «Σίγουρα έχουμε κάνει σκάουτινγκ, όπως έχει κάνει και ο Ιάλυσος για το παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι θα ξεκινήσουμε την Κυριακή, κρατάω ένα μικρό ερωτηματικό. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, αυτό που έχουν δείξει τα παιδιά είναι μεγάλη διάθεση και ενθουσιασμό. Είμαστε καλά. Σίγουρα ο Ιάλυσος είναι μία ομάδα που σε σχέση με πέρσι έχει κάνει πολλές αλλαγές, σε νέα παιδιά, όμως είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, έχει εμπειρία και συνδυάζει εμπειρία και νεαρό ηλικίας. Θα το δούμε πιο κοντά και θα το αναλύσουμε μέσα στην εβδομάδα και αισιοδοξούμε ότι θα κάνουμε μία καλή αρχή».

Για το αν διακρίνει άγχος στους παίκτες του: «Το άγχος μας είναι να ξεκινήσουμε, δεν υπάρχει άγχος διαφορετικό. Θέλω να ευχηθώ και στα Χανιά, γιατί όλοι εμείς μεγαλώσαμε μέσα από αυτή την ομάδα, να βρει τον δρόμο της. Είναι πολύ καλή ομάδα σε ιστορία και δεν της αρμόζει αυτό που της συμβαίνει. Έχουν κάνει μία πολύ ωραία προσπάθεια ο κ. Δρακόπουλος και όλοι όσοι προσπαθούν να υλοποιήσουν αυτή την προσπάθεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook