Στο “4th international taekwondo camp” συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, η οποία έχει ξεκινήσει από τις 22 Αυγούστου.

Μέρος της αγωνιστικής ομάδας βρέθηκε στη Λάρισα και στο Βόλο.

Η σχετική ενημέρωση από το χανιώτικο σωματείο:

Στη Λάρισα και στο Βόλο συνεχίστηκε η βασική προετοιμασία του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ η οποία έχει ξεκινήσει από τις 22 Αυγούστου.

Μέρος της αγωνιστικής ομάδας βρέθηκε στη Λάρισα 26-27 Αυγούστου όπου προπονήθηκε μαζί με τον Α.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ και Α.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ υπό τη επίβλεψη του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή κ.Ιακωβάκη Απόστολου, και συνέχισε από 28-31 του μηνός στον Βόλο στο 4th international taekwondo camp το οποίο διοργάνωσε ο Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου και ο Σ.Ο.Α. Τρικάλων.

Την τεχνική επίβλεψη του camp είχαν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ουγγαρίας Balazs Toth,o πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Βελγίου και Μαρόκου Moustapha Akkoun, ο διδάκτωρ πανεπιστημίου και ιδρυτής του MTM (music taekwondo movement) Aldo Codazzo,και o Νορβηγός προπονητής Oien Geir.

Το πρόγραμμα περιείχε διπλές προπονήσεις όπου διεξήχθησαν στο Ε.Α.Κ. Βόλου και συμμετείχαν ομάδες απο Ιταλία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Μαρόκο, Αλβανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και 30 Ελληνικών σωματείων με 300 περίπου αθλητές.

Σκοπός του camp ήταν η συνεύρεση αγωνιστικών ομάδων ώστε ν’ ανταλλάξουν εμπειρίες, να δοκιμάσουν νέες μεθόδους προπόνησης και να προετοιμαστούν πολλοί αθλητές μαζί.

Ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος δήλωσε πως «ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία να προπονηθούν και ν’ αγωνιστούν με τόσους αθλητές τα παιδιά μας, αλλά και να δουν από κοντά αθλητές υψηλού επιπέδου των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών.

Έχουμε άλλη μια εβδομάδα ακόμα μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε την βασική προετοιμασία μας, καθώς μας περιμένουν πολλές διοργανώσεις και πρωταθλήματα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου».

Η αποστολή επέστρεψε 1 Σεπτεμβρίου και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα που συνέχιζε της προπονήσεις της στα Χανιά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook