Το απόγευμα της Δευτέρας (05/09) ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας Κ19 του Κισσαμικού, η οποία θα πάρει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Μαζί με τις προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά και οι δοκιμές ποδοσφαιριστών.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Το απόγευμα της Δευτέρας (05/09), υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Γιώργου Τουλουπάκη, ξεκίνησε η προετοιμασία της Κ19 του Κισσαμικού, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μαζί με τις προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου στις 15:30, και οι δοκιμές ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση της ομάδας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Νέων Football League 2016-2017.

Για πληροφορίες για συμμετοχή στα δοκιμαστικά: τηλ. 6972553582 (Γιώργος Τουλουπάκης)

Ο αγιασμός της Ακαδημίας

Την Παρασκευή (09/09) θα τελεστεί ο Αγιασμός για την Ακαδημία του Κισσαμικού/Νέου Κισσαμικού, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της Ακαδημίας του Συλλόγου μας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των αθλητών και θα δοθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Ελάτε να αθληθούμε, να κάνουμε νέους φίλους και να κατακτήσουμε το όνειρο.

Οι μαθητές της Ακαδημίας μας, προετοιμάζονται να γίνουν οι αυριανοί πρωταγωνιστές.

Σας περιμένουμε

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook