Τους επέλεξαν για ασφάλεια στο συνέδριο 7 Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. αλλά δεν φρόντισαν να τους προσφέρουν… ασφαλές φαγητό

“Ξινό” βγήκε το δείπνο σε ξενοδοχείο τής Ιαλυσού για δεκάδες αστυνομικούς από την Κρήτη, που από το πρωί περισσότερη ώρα περνούν στα… ιδιαίτερα διαμερίσματα και στο νοσοκομείο, παρά στην υπηρεσία τους.

250 αστυνομικοί από την Κρήτη έφθασαν χθες το απόγευμα στο Νησί των Ιπποτών από την Κρήτη, προκειμένου να λάβουν μέρος στα μέτρα φύλαξης του συνεδρίου “Για την Ειρήνη και την Ασφάλεια”, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο επτά υπουργών Εξωτερικών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων επτά από αραβικές χώρες.

Μετά την άφιξή τους οι αστυνομικοί χωρίστηκαν σε διαφορετικά ξενοδοχεία και περίπου εβδομήντα – σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr – κατέλυσαν σε ένα της Ιαλυσού. Το δείπνο ήταν μπουφές και πολλοί αστυνομικοί δείπνησαν μετά το ταξίδι από την Κρήτη. Μόνο που από το πρωί οι περισσότεροι παρουσιάζουν συμπτώματα τροφικής δηλητρίασης και αρκετοί είναι εκείνοι που πήγαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους χορηγηθεί ορός και φαρμακευτική αγωγή.

bloko.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook