Κανονικά λαμβάνει μέρος στην προετοιμασία του Πλατανιά για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα (10/09, 16:00) ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στη γάμπα (θλάση α’ βαθμού).

Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Παράσχου θα συνεχιστεί το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση με πτήση τσάρτερ για την Κέρκυρα.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

Αντίστροφα μετρά πλέον η ομάδα μας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League ’16-’17. Το πρώτο βήμα στον νέο αυτό μαραθώνιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (10/9, 4μ.μ.) στην Κέρκυρα και πλέον η προετοιμασία για την αναμέτρηση μπήκε στην τελική της ευθεία.

Στο σημερινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε δίτερμα σε όλο το γήπεδο, στο οποίο πήρε μέρος και ο Γουνδουλάκης για ένα ημίχρονο, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλέον πλήρως το πρόβλημα στην γάμπα.

Η προετοιμασία για την πρεμιέρα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, ενώ την Παρασκευή οι παίκτες μας θα προπονηθούν το πρωί, καθώς στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Κέρκυρα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook