Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής της δουλειάς που κάνει στην προετοιμασία του το Ρέθυμνο Cretan Kings, που επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου με 93-50.

Η ενημέρωση του Ρεθύμνου για το φιλικό:

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι το Ρέθυμνο Cretan Kings κατάφερε να φύγει με τη νίκη, επικρατώντας με 50-93 του Ηρακλείου στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

Η ομάδα μας έδειξε πάθος και όρεξη για δουλειά σε αυτό το πρώτο φιλικό «ξεμούδιασμα». Οι προπονητές Σταύρος Μυκονιάτης και Δημήτρης Μητρόπουλος είχαν την ευκαιρία να δουν σε συνθήκες αγώνα τους παίκτες τους, δοκιμάζοντας παίκτες και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια. Μοναδικοί απόντες από την αναμέτρηση ήταν οι Κράβιτς και Έντουαρντς, οι οποίοι δεν έπαιξαν για προληπτικούς λόγους, λόγω μικροτραυματισμών.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Φιτζπάτρικ με 23 πόντους, ενώ ο Κώττας ακολούθησε με 16 πόντους. Την 4άδα των «διψήφιων» παικτών έκλεισαν οι Άρνολντ (13π.) και Γιαννόπουλος (11π.).

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings θα μάθει το αγωνιστικό του πρόγραμμα στην Basket League, με την κλήρωση να πραγματοποιείται στις 19.30 το απόγευμα στο Makedonia Palace Hotel στην Θεσσαλονίκη (αίθουσα «Αλέξανδρος»). Επίσης, το Σάββατο (18.00) η ομάδα μας θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά απέναντι στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων της προετοιμασίας, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο «Μελίνα Μερκούρη».

Διαιτητές: Μαλαμάς, Χαλαμπαλάκης, Βαλούρδος.

Τα δεκάλεπτα: 13-31, 24-49 (ημιχρ.), 35-75, 50-93 τελικό.

Ηράκλειο (Ράλλης): Γεωργόπουλος, Μανιαδής, Παπαδάκης 6, Σπυριδάκης 2, Πετράκης 12(2), Λιανός 15, Μαραγκάκης, Κυπριωτάκης 2, Κίτσος, Λόλας11, Πάλης 2.

Ρέθυμνο Cretan Kings (Μυκονιάτης – Μητρόπουλος): Ζάμπας 6, Κώττας 16, Γιαννόπουλος 11(3), Χριστοδούλου 8, Άρνολντ 13(1), Φιτζπάτρικ 23(3), Θεοδωρίδης 6, Τάλτον 5(1), Καμπερίδης 5, Λαγουδάκης, Τζαγκαράκης, Παναρετάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook