Δεν τραβούν επάνω τους τα βλέμματα που θα έπρεπε, δεν έχουν έχουν επάνω τους στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν όμως αθλητές που είναι ήρωες της ζωής. Αθλητές που παλεύουν και μάχονται με όλη την δύναμη της ψυχής τους, δείχνοντας πως είναι άτομα με ειδικές ικανότητες.

Φυσικά αναφερόμαστε στους Παραολυμπιακούς που σήμερα με την τελετή έναρξης άνοιξαν την δική τους αυλαία στο Ρίο. Όπως σε κάθε Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα ήταν αυτή που παρέλασε πρώτη με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη χρυσό Παραολυμπιονίκη στο μπότσια στο Λονδίνο να είναι ο σημαιοφόρος μας.  

Η τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων είχε περισσότερο συναίσθημα, με τον κόσμο να αποθεώνει όλους τους μαχητές της ζωής που αυτές τις μέρες θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν μετάλλια, αν και το μεγαλύτερο μετάλλιο αυτό της δύναμης το έχουν κερδίσει όλοι όσοι θα αγωνιστούν σε αυτούς τους αγώνες. Καλή επιτυχία στους πάντες και πολλά ευχαριστώ γιατί μας δείχνουν σε όλους μας πως αν θελήσεις κάτι δεν υπάρχουν εμπόδια, αρκεί να παλέψεις γι’ αυτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook