Με τη συμμετοχή  αθλητών σε Διεθνείς και Πανελλήνιες διοργανώσεις ξεκινάει το τμήμα Ξιφασκίας της Γ.Ε.Η. τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα αθλητική χρονιά 2016-2017.

Την πρώτη του εμφάνιση σε διεθνή συνάντηση Ξιφασκίας , για τη φετινή χρονιά  πρόκειται να πραγματοποιήσει ο αθλητής της Γ.Ε.Η. Μάριος Γιακουμάτος. Ο Γιακουμάτος θα αγωνιστεί στους Βαλκανικούς Αγώνες Ξιφασκίας, οι οποίοι θα  διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Βάρνα της Βουλγαρίας στην κατηγορία της Σπάθης Ανδρών.

Σε πανελλήνιο επίπεδο θα αγωνιστεί η Γιούλη Παρασύρη και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Νέων Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιείται στην Αθήνα και διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας το ερχόμενο Σάββατο.

Η ΓΕΗ ευχαριστεί την ΑΝΕΚ-BLUE STAR FERRIES, η οποία για ακόμη μια χρονιά στηρίζει τις μετακινήσεις των αποστολών της, καθώς και τη CYTA HELLAS  για την πολύτιμη οικονομική στήριξη που προσφέρει στον Μάριο Γιακουμάτο, την εταιρεία SPORTS ESCRIME για τη χορηγία του αθλητικού εξοπλισμού του και το ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ  χορηγό επικοινωνίας του αθλητή.

Εντωμεταξύ, οι εγγραφές στα τμήματα Ξιφασκίας του συλλόγου ξεκίνησαν από 5 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται καθημερινά 18:00 – 20:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6.Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6946490465

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook