Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Κισσαμικός, που το βράδυ της Πέμπτης (08/09) θα παρουσιάσει το τελευταίο μεταγραφικό του απόκτημα.

Το όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες είναι του Ισπανού μέσου Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο, που την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας με τη φανέλα της Μποαβίστα.

Στην Ισπανία έγινε γνωστός με τη Νουμάνθια, στην οποία μάλιστα τη σεζόν 2004-2005 ήταν συμπαίκτης με τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Κώστα Κιάσσο. Με τον σύλλογο από τη Σόρια πέτυχε ένα γκολ που δεν πρόκειται να το… ξεχάσει ποτέ, αφού με αυτό είχε υποχρεωθεί σε ήττα η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα (1-0) το 2008.

 

Έχει παίξει ακόμα σε Ρεάλ Ουνιόν, Ολυμπιακό Λευκωσίας (Κύπρο), Μπακού (Αφγανιστάν), Τζαγκουάρες (Κολομβία), Μπλούμινγκ Σάντα Κρουζ (Βολιβία). Την περασμένη σεζόν έκανε 13 συμμετοχές με την Μποαβίστα και πέτυχε 1 γκολ.

Ο Κισσαμικός χωρίς να αναφέρει το όνομα του παίκτη προανήγγειλε την παρουσίασή του:

Το βράδυ στις 21:00, στο Avra City Hotel (Τζανακάκη 23, Χανιά), θα γίνει η παρουσίαση του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας και θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook