Την απαράδεκτη στάση μεμονωμένων (ελπίζουμε) υπαλλήλων της ΔΕΗ καταγγέλλουν πολίτες σε όλη την Κρήτη, οι οποίοι επέλεξαν ως εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, κάποια από τις ιδιωτικές εταιρείες που έχουν μπει δυναμικά το τελευταίο διάστημα στην αγορά ενέργειας.

Ειδικότερα, όπως μαθαίνουμε, υπάλληλοι της ΔΕΗ παραπληροφορούν καθημερινά τους πολίτες, επιδιώκοντας να τους αποτρέψουν από το να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αλλαγής προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα υπαλλήλου της ΔΕΗ, που προσπάθησε, παράνομα και καταχρηστικά, να αποτρέψει καταναλωτή να αλλάξει προμηθευτή, λέγοντας του χαρακτηριστικά, ότι χάνει την ρύθμιση των 36 δόσεων και καλείται να πληρώσει άμεσα το συνολικό ποσό της ρύθμισης, καθώς, όπως του ανέφερε, διέκοψε τη συνεργασία του με τη ΔΕΗ.

Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα:

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι της ΔΕΗ,  παρανομούν αυτόνομα και ανεξάρτητα ή εκτελούν τις συγκεκριμένες εντολές από τη διοίκηση της εταιρείας και κατά συνέπεια από τους πολιτικούς προϊσταμένους τους;

Πολιτικοί προϊστάμενοι που, όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, βρίσκονται σε πολιτική και ιδεολογική σύγχυση.

Από την μια πλευρά έχουν βάλει διάπλατα την υπογραφή τους (με τα δυο τους χέρια) στο τρίτο μνημόνιο του Α. Τσίπρα και του Π. Καμμένου,  συμφωνώντας στην απελευθέρωση τουλάχιστον του 50 % της αγοράς ενέργειας, ενώ από την άλλη μπλοκάρουν εκείνα που οι ίδιοι πρότειναν και συμφώνησαν με τους δανειστές και τους εταίρους!

Γ. Ρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook