Ένα επιπλέον ποδοσφαιριστή θα έχει στη διάθεση του από σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος στην προσπάθεια του ΟΦΗ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην διαδικασία των πλέϊ οφ.

Ο λόγος για τον Μπόζινταρ Τάντιτς που το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται θα είναι στην Αθήνα και θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΟΦΗ.

Πέρα από τον Τάντιτς όμως οι άνθρωποι του ΟΦΗ καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου να ενισχυθούν με άλλους δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέϊ οφ.

Ο λόγος για τους Πιότρ Βλόνταρτσικ και Ανέστη Αγρίτη. Οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας επικοινώνησαν και με τους δύο ποδοσφαιριστές που δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν τον ΟΦΗ στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για τα πλέϊ οφ.

Ο Βλόνταρτσικ βρίσκεται στην Πολωνία δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα και γίνονται προσπάθειες προκειμένου να έρθει μέχρι αύριο στην Αθήνα και να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΟΦΗ.

Όσον αφορά τον Αγρίτη η περίπτωση του είναι πιο δύσκολη από αυτή του Βλόνταρτσικ καθώς ο 30χρονος επιθετικός έχει υπογράψει στην Κέρκυρα και για να παίξει με τον ΟΦΗ στα πλέϊ οφ θα πρέπει να δοθεί ειδική άδεια από την ομάδα του.

Ο Αγρίτης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Μυτιλήνη καθώς τους έχει δοθεί ρεπό από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μέχρι την Τρίτη μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της Κέρκυρας στο Καρπενήσι.

Ο ίδιος τόνισε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι αν δώσει το Ο.Κ η Κέρκυρα θα βρεθεί άμεσα στην Αθήνα για να βοηθήσει στην προσπάθεια της κρητικής ομάδας για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Στο μεταξύ γίνονται προσπάθειες από τον ΟΦΗ προκειμένου ο Ερόλ Μπουλούτ που αποβλήθηκε στο ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό να μην τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές αλλά με μία και να μπορέσει να δώσει κανονικά το παρόν στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια των πλέϊ οφ.

Για αυτό τον λόγω η κρητική ΠΑΕ κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ το βίντεο του αγώνα με τον Λεβαδειακό με την επίμαχη φάση της αποβολής του Τούρκου αμυντικού και ευελπιστούν ότι ο Μπουλούτ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Αναστόπουλου στο αυριανό ματς με τον Διαγόρα στη Φυλή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook