Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης καλωσόρισε τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Μάριο Μαρτίνεθ και με αφορμή τη σπουδαία μεταγραφή μίλησε για όσα αφορούν την ομάδα.

Η αρχική τοποθέτηση του κ. Ροκάκη: «Με αυτή τη μεταγραφή κλείνουμε το ρόστερ για φέτος. Όπως κάναμε και πέρσι, έτσι και φέτος προχωράμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είμαστε αναγκασμένοι λόγω χαρακτήρα και της καταγωγής μας ως Κρητικοί να προχωράμε συνεχώς μπροστά και να μην κοιτάμε πίσω. Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε από την πλευρά μας ούτως ώστε να είμαστε πιο δυνατοί ως ρόστερ, αλλά και να παίζουμε σ’ ένα καλύτερο γήπεδο φέτος όπως αυτό των Περιβολίων. Πιστεύω ότι ο Μάριο, που πέρα από το ότι είναι αδιαμφισβήτητα καλός παίκτης, ταιριάζει και με τα χνώτα μας. Είναι ταπεινό παιδί, χωρίς πολλά λόγια. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν φοβόμαστε κανέναν, τους σεβόμαστε όλους και προχωράμε. Ευκαιρίας δοθείσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας βοηθάνε ή μας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Να είναι σίγουροι ότι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και με μεγάλη αγάπη και με πολύ μεράκι και θεωρώ ότι αυτό φαίνεται. Όποια εμπόδια κι αν παρουσιαστούν μπροστά μας θα προχωρήσουμε δυνατά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον στόχο του Κισσαμικού: «Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος είναι να είμαστε καλύτερα πέρσι. Φέτος όμως το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, έτσι τουλάχιστον διαφαίνεται. Θα το δούμε. Οι ομάδες είναι πιο ιστορικές, οι αντίπαλοι είναι σίγουρα πιο δύσκολοι και πιο δυνατοί. Φέτος υπάρχουν πολλές ομάδες που μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ήταν στην Super League. Εμείς βάζουμε σαν στόχο -ας πούμε- την 5η θέση, αυτό είναι κάτι καλύτερο από πέρσι».

Για την εξασφάλιση του γηπέδου Περιβολίων ως έδρα της ομάδας και για την αυξημένη κίνηση που παρουσιάζεται στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας: «Πράγματι η πώληση των διαρκείας είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, παρουσιάζουν μια αρκετά μεγάλη δυναμική. Τα Περιβόλια είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο γήπεδο των Χανίων και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε φέτος εκεί. Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα, η διοίκηση, με όλες τις δυνάμεις που έχει -και νομίζω ότι το αποδεικνύει εμπράκτως- κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρχει αυτή η δυναμική στο ρόστερ, στους παίκτες και γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κισσαμικό. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλη ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία στην Ελλάδα που να έχει για τέταρτη χρονιά το ίδιο τεχνικό τιμ. Αυτό που κάνουμε αποκτώντας ποδοσφαιριστές όπως τον Μάριο νομίζω ότι δείχνει στον κόσμο ότι δεν σταματάμε. Δεν μένουμε σε μια παθητική στάση στην κατηγορία αλλά προχωράμε μπροστά. Αυτός νομίζω ότι είναι κι ένας λόγος που τα διαρκείας πάνε καλά γιατί ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει δυναμική και αγάπη, βλέπει τις κινήσεις που κάνει η ομάδα και θέλει να δει κάτι φρέσκο και πάνω απ’ όλα κάτι υγιές».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη με το προπονητικό κέντρο στον Πλάτανο: «Το προπονητικό κέντρο, η διαδικασία έχει ξεκινήσει και είναι σε ένα πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμη η μελέτη. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με την Περιφέρεια Κρήτης και των δήμο Κισσάμου ούτως ώστε να βρεθούν τα κονδύλια, τα οποία υπάρχουν και να γίνει άμεσα η υλοποίηση. Φυσικά, αυτό θα αποτελέσει ένα ακόμα πετραδάκι σε όλη αυτή την προσπάθεια, σε ό,τι κάνουμε ούτως ώστε να μπορέσει να δουλέψει το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές όπως πρέπει και σε ένα περιβάλλον που τους αρμόζει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook