Συνεχίζονται οι εγγραφές για το  εργαστήρι δημοσιογραφίας και media, Creta Media Lab. Τα μαθήματα ξεκινάνε στις 17 Οκτωβρίου, ενώ όποιος κάνει την εγγραφή του έως τις 26 Σεπτεμβρίου θα έχει έκπτωση έως και 600 ευρώ στα συνολικά δίδακτρα.  

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Ευρωπαϊκή Πρόοδος σε συνεργασία με τον Όμιλο Creta Media Group δημιουργούν τις προϋποθέσεις στον εκπαιδευόμενο, να γνωρίσει μέσα από την συνεχή παρουσία του στα studio και τους χώρους εργασίας του Ομίλου Creta,  τον κόσμο των Media.

Η ομάδα των εκπαιδευτών αποτελείται από τους Αντώνη Λιάρο, Βασίλη Σκουντή, Αντιγόνη Ανδρεάκη, Ανδρέα Κριτσωτάκη, Χάρη Λεοντάκη, Σωτήρη Μεταξά, Αγάπη Ροδίτη, Ρένα Σημειαντωνάκη, Κώστα Συλιγάρδο και τον διευθυντή της τηλεόρασης Creta, Μανόλη Αλεξάκη.

Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί από την Ευρωπαϊκή Πρόοδο λαμβάνοντας υπόψιν τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων κάνοντας χρήση συμμετοχικών εκπαιδευτικών τεχνικών. Παράλληλα, το πρόγραμμα σπουδών ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του επαγγέλματος του δημοσιογράφου και οι απόφοιτοι της σχολής θα είναι σε θέση να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες, στάσεις, συμπεριφορές και προσόντα για το συγκεκριμένο επάγγελμα.

 «Μαθαίνω μέσα από την πράξη»

Ο εκπαιδευόμενος θα κάνει πραγματικά ρεπορτάζ από τον Α’ κύκλο σπουδών. Θα εκπαιδευτεί από τους καλύτερους, εν ενεργεία δημοσιογράφους με πολύχρονη και πολυεπίπεδη εμπειρία.  Ο ενήλικος εκπαιδευόμενος μαθαίνει όταν συμμετέχει και λαμβάνοντας αυτό υπόψιν, το πρόγραμμα σπουδών σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε οι εκπαιδευόμενοι μέσα από ατομικές και ομαδικές εργασίες να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται.

Οι εκπαιδευόμενοι θα φτιάξουν το δικό τους ειδησεογραφικό portal, θα παράγουν τηλεοπτικό ρεπορτάζ και θα φιλοξενούνται σε εκπομπές της τηλεόρασης Creta.

Δείτε περισσότερα στο www.cretamedialab.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook