Το απόγευμα της Παρασκευής (09/09) με το παιχνίδι Πλατανιάς-Ολυμπιακός, στο Δημοτικό Στάδιο Αλικιανού, άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Λιουδάκη ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα με εντός έδρας ήττα 0-2 από τους “ερυθρόλευκους”, που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν και σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία, αλλά είχε πολύ καλή παρουσία και δέχθηκε τα γκολ στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον Πλατανιά χάθηκε στο 60’ όταν ο Κομισόπουλος, μετά από σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπιακού, βρέθηκε αμαρκάριστος αλλά από πολύ κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 65’ ο Κατσούκης είχε δοκάρι για τον Ολυμπιακό και δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ και ο Βοΐλης με κεφαλιά σκόραρε για το 0-1. Στο 85’ ο Γαλούπης με σουτ από πάσα του Παπαγεωργίου διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Πλατανιάς (Γιάννης Λιουδάκης): Χνάρης, Μαρουλάκης, Γιακουμάκης, Σηφακάκης, Αργυρουδάκης, Κατσαρός, Αναστασόπουλος, Κουτσουπιάς, Σταυρουλάκης, Κακαβελάκης, Κομισόπουλος. Έπαιξαν  και οι Αναγνωστόπουλος, Στεφανίδης, Τζουγκράκης.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Νικοπολίδης, Κακάμης (59′ Μαργαρίτης), Γαλούπης (87′ Ράμα), Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου, Ντουμάνης (59′ Μπέκος), Φέκκας (40′ Φιτόπουλος), Βοϊλης, Κατσούκης, Τσιριγώτης (77′ Γούσιας). 

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook