Το Ρέθυμνο Cretan Kings νίκησε και στην έδρα του το Ηράκλειο (91-61), στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Basket League, που ξεκινάει τον Οκτώβριο.

Οι φίλαθλοι του Ρεθύμνου είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους για πρώτη φορά, απολαμβάνοντας αρκετές θεαματικές φάσεις.

Η ενημέρωση του rethymnobc.gr για τον αγώνα:

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κατέκτησε το Ρέθυμνο Cretan Kings απέναντι στο Ηράκλειο, κερδίζοντας με 91-61, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση που πραγματοποίησε η ομάδα μας κατάφερε, εκτός από την ουσία, να προσφέρει και θεαματικές στιγμές στους φιλάθλους που είδαν για πρώτη φορά από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Φυσικά, η νίκη δεν παίζει κανέναν ρόλο σε τέτοιου είδους αγώνες, αφού ο χαρακτήρας τους είναι φιλικός. Οι προπονητές της ομάδας μας Σταύρος Μυκονιάτης και Δημήτρης Μητρόπουλος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη φιλική αναμέτρηση, ενώ έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Μάλιστα, σε σχέση με τον αγώνα στα «Δύο Αοράκια» σήμερα αγωνίστηκαν τόσο ο Ντέγιαν Κράβιτς, όσο και ο Μπράντον Έντουαρντς.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Άρνολντ, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους, με τους Έντουαρντς (14π.), Γιαννόπουλο (12π.) και Τάλτον να ακολουθούν.

Πλέον, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα απολαύσουν το αυριανό τους ρεπό και από εβδομάδα θα μπουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν σε Ρόδο και Βενετία, όπου θα πραγματοποιήσουν δυνατούς φιλικούς αγώνες.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Μακρής, Κώτσου.
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 47-25, 68-45, 91-61

Ρέθυμνο Cretan Kings (Μυκονιάτης – Μητρόπουλος): Τζαγκαράκης, Κώττας 8, Χριστοδούλου 3, Άρνολντ 18(1), Φιτζπάτρικ 9(1), Παναρετάκης, Τάλτον 10(2), Καμπερίδης 7(2), Θεοδωρίδης, Ζάμπας 9(2), Λαγουδάκης, Κράβιτς 1, Έντουαρντς 14, Γιαννόπουλος 12.

Ηράκλειο (Ράλλης): Πετράκης 4, Παπαδάκης, Μαραγκάκης 16(1), Τσερκιτζόγλου 7, Σπυριδάκης, Κυπριωτάκης 3, Γεωργόπουλος 4, Πάλλης 10, Λόλας 2, Λιανός 15, Πάνου .

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook