Σε μία σημαντική συνεργασία προχώρησε το Ρέθυμνο Cretan Kings, ανοίγοντας… νέους ορίζοντες, σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε έγινε γνωστή η δημιουργία «Κερκίδας ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου» στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” για τους αγώνες της Κρητικής ΚΑΕ. Σε αυτήν θα φιλοξενούνται όσοι φίλοι της ομάδας και του μπάσκετ δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο Ρέθυμνο και μένουν εκτός Νομού και οι οποίοι θα χρησιμοποιούν τα υπεραστικά λεωφορεία για τη μετακίνησή τους. Σε κάθε αγώνα οι φίλαθλοι που θα επιβιβάζονται σε αυτά θα μπορούν με την επίδειξη του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής στην είσοδο του γηπέδου να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην «Κερκίδα ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου».

Η ανακοίνωση, στην οποία υπάρχουν δηλώσεις του Προϊσταμένου Υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου Μιχάλη Τσουπάκη και προέδρου της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Ηρακλή Μανουκαράκη:

Νέους ορίζοντες ανοίγει η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, ανακοινώνοντας σήμερα μέσω κοινής συνέντευξης Τύπου του Προϊσταμένου Υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, Μιχάλη Τσουπάκη, και του Προέδρου της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Ηρακλή Μανουκαράκη, την επέκταση της συνεργασίας με τα ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, τα οποία θα οδηγούν του φίλους της καλαθοσφαίρισης κοντά στον αθλητισμό και στην ομάδα μπάσκετ Ρέθυμνο Cretan Kings.

Η συνεργασία αυτή αφορά στην δημιουργία «Κερκίδας ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου» στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», για τους αγώνες του Ρέθυμνο Cretan Kings στην Basket League 2016/17. Τα ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου δίνουν την ευκαιρία στους φίλους μας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην πόλη του Ρεθύμνου και μένουν εκτός Νομού, να εξυπηρετηθούν μέσω των υπεραστικών λεωφορείων. Σε κάθε αγώνα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να επιβιβάζονται σε αυτά και με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής, στην είσοδο του γηπέδου, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην «Κερκίδα ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου» του «Μελίνα Μερκούρη».

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings (Ηγ. Γαβριήλ 103-105) στο τηλέφωνο 2831036279.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνεργασία επισημοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία των ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, με τον Προϊστάμενο Υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου Μιχάλη Τσουπάκη και τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Ηρακλή Μανουκαράκη να δίνουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχάλης Τσουπάκης ανακοίνωσε την συνεργασία, τονίζοντας πως στόχος των ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου είναι η βοήθεια προς τις τοπικές ομάδες. «Ξεκινάμε μία συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου, Ρέθυμνο Cretan Kings. Η συνεργασία αυτή αφορά τους φιλάθλους, οι οποίοι θα μπορούν με το εισιτήριο των ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου να μεταβούν στο Ρέθυμνο και στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου θα μπορεί να μπει στο γήπεδο. Προϋπόθεση φυσικά είναι να μπορεί να βγάλει την κάρτα φιλάθλου. Το εισιτήριο θα ισχύει για την συγκεκριμένη μέρα του αγώνα και θα είναι μετ’ επιστροφής. Θα μπορεί να μεταβεί και από τα Χανιά και από το Ρέθυμνο εκτός από την αστική περιοχή του Ρεθύμνου. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ θέλει να είναι δίπλα σε συγκεκριμένες προσπάθειες όπως είναι η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου, με στόχο να βοηθηθούν οι ομάδες του τόπου μας».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, ο οποίος τόνισε πως η συνεργασία αυτή έχει σαν στόχο να φέρει περισσότερο κόσμο κοντά στον αθλητισμό και στο γήπεδο, ευχαριστώντας το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου για την βοήθεια προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. «Είναι μεγάλη μας χαρά που φέτος ανανεώνουμε την συνεργασία με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου. Πέρυσι την ξεκινήσαμε ενώ φέτος ουσιαστικά την μεγαλώνουμε. Είναι διπλή η χαρά μας γιατί η συνέργεια μας αυτή έχει σκοπό να φέρει περισσότερο κόσμο στον αθλητισμό και στο γήπεδο. Θα έχουν την ευκαιρία οι πολίτες των Χανίων και του Ρεθύμνου, οι οποίοι ζουν μακριά από την πόλη μας να έρθουν να δουν τους αγώνες στην ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα του ΚΤΕΛ που θα υπάρχει στο γήπεδο. Ευχαριστούμε πολύ το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου για αυτή τη συνεργασία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook