Την απαράδεκτη συμπεριφορά μιας γιατρού στο Νοσοκομείο Χανίων, καταγγέλλει ο γιος ενός ασθενούς καθώς όπως αναφέρει μεταχειρίστηκαν τον ίδιο και τη μητέρα του σαν σκουπίδια.

Ο πατέρας του καταγγέλοντα, πάσχει από ατροφία εγκεφάλου, μια κατάσταση στην οποία δεν περιμένουν θαύματα, παρόλα αυτά παλεύουν με τη μητέρα του χρόνια για να τον παρακολουθούν ιατρικά και να βρίσκονται στο πλάι του.

Σήμερα που χρειάστηκε να πάνε σε κλινική του νοσοκομείου Χανίων, για να δει η γιατρός τις εξετάσεις του 76χρονου πατέρα, ήρθαν αντιμέτωποι όπως καταγγέλλει με την επιθετική και απαξιωτική συμπεριφορά της γιατρού.

Συγκεκριμένα, το ραντεβού που είχαν ήταν στις 12.30. Όταν η ώρα πήγε 14.30 το μεσημέρι και ακόμα δεν είχαν μπει μέσα, κάποιοι ασθενείς τους παραχώρησαν τη σειρά τους, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Μάλιστα όπως είπε, όταν ήρθε η ώρα μιας ασθενούς τον πήρε μαζί της μέσα στην κλινική για να τον εξυπηρετήσουν πρώτα.

Σύμφωνα παντα με τα λόγια του καταγγέλοντα, μόλις συνέβη αυτό, η γιατρός άρχισε να λέει ότι δεν φώναξε το δικό τους όνομα. Όταν της είπαν πως τους παραχωρήθηκε η σειρά εκείνη έλεγε σε έντονο ύφος ότι δεν λειτουργούν τα πράγματα έτσι και στο τέλος σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλοντα, πέταξε τις εξετάσεις πάνω στην ηλικιωμένη μητέρα του λέγοντάς της  να πάει όπου αλλού θέλει.

Ο γιος που καταγγέλλει το περιστατικό, υποστηρίζει: “Δεν έχουμε ζητήσει ποτέ τίποτα και μας συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο;”

Η διοίκηση του νοσοκομείου καλό θα ήταν να διερευνήσει το περιστατικό και στην περίπτωση που τα πράγματα έγιναν όπως περιγράφονται στην καταγγελία να ζητήσει ευθύνες για τη συμπεριφορά της γιατρού. Τα στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεση του Flashnews.gr προκειμένου η διοίκηση να πράξει τα δέοντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook