Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 διοργανώνεται ο δεύτερος αγώνας κάθετης ανάβασης “Sfakia vertical run” από το Λουτρό στην Ανώπολη Σφακίων.

Πρόκειται για έναν αγώνα έκρηξης, δύναμης και αντοχής καθώς μέσα σε μόνο 4,5 χιλιόμετρα κερδίζει 690 μέτρα υψομετρικής.

Οι διαγωνιζόμενοι θα συγκεντρωθούν στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων και θα επιβιβαστούν στο πλοίο για το Λουτρό στις 10:00 π.μ. Η εκκίνηση θα δοθεί μέσα από το καράβι, με το άνοιγμα του καταπέλτη. Αφού οι αθλητές διασχίσουν το παραλιακό μέτωπο του Λουτρού, θα αρχίσουν να ανηφορίζουν το βραχώδες μονοπάτι που οδηγεί στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης. Εκεί θα χτυπήσουν την καμπάνα και θα κατηφορίσουν προς τον τερματισμό που θα γίνει στην πλατεία της Ανώπολης.

Οι αθλητές θα βραβευτούν στις εξής κατηγορίες:

Ανδρών, 18 εως 39 και 40+
Γυναικών 18 εως 39 και 40+
Παιδιών

Οι εγγραφές του αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.natour-lab.gr/sfakia-vertical-run

για την ομαλή διεξαγωγή του οι αγώνα το όριο των συμμετοχών ορίζεται στις 200

Εγγραφές θα γίνονται δεκτές μεχρι τις 15 Οκτωβριου 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 12 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται αναμνηστικό μπλουζάκι, δίπλωμα και τον ανεφοδιασμό . Επίσης, η διοργάνωση αναλαμβάνει όλες τις μεταφορές των αθλητών (λιμάνι Σφακίων-Λουτρό και Ανώπολη-Χώρα Σφακίων), ενώ μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα στην Ανώπολη.

Ο αγώνας πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΝΔΥΚ, του καταστήματος αθλητικών ειδών AQUAFIT, της εταιρίας αθλητικών ειδών 361, της τυπογραφικής εταιρίας Velvet printing  της εταιρίας παραγωγής φυσικού άψητου παστελιού  Παστέλειον
​και της γραφιστικής ομάδας cut design.​

Τη διοργάνωση του αγώνα την έχει αναλάβει η εταιρία Natour Lab με την υποστήριξη του Δήμου Σφακίων .

Πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook

email : [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook