Στο θέμα του γηπέδου Περιβολίων και τη διεξαγωγή τελικά του φιλικού με τον Κισσαμικό στη Μοναχή Ελιά αναφέρθηκε στην αρχή των δηλώσεών του ο Αντώνης Δρακόπουλος.

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στον δυναμισμό και την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του.

Η τοποθέτησή του για το ματς: «Το θέμα του γηπέδου είναι καθαρά θέμα του Δήμου. Είχαμε μια πληροφορία το πρωί ότι θα μας δώσει το γήπεδο, μετά κάποια πράγματα άλλαξαν κι έτσι ήρθαμε στη Μ. Ελιά για να κάνουμε το φιλικό παιχνίδι, να γίνει μια καλή προπόνηση και να μη χάσουμε τη μέρα. Όσον αφορά το παιχνίδι, πραγματικά το γήπεδο δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αυτό όμως είναι και για τις δύο ομάδες. Εμείς προσπαθήσαμε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι και νομίζω ότι τα καταφέραμε, παρότι είχαμε 4 παίκτες που ήρθαν αυτή την εβδομάδα, έχοντας κάνει 3-4 προπονήσεις, όπως ο Θεολόγου, ο Σιάννης και ο Ρούνιτς. Πιστεύω ότι είχαμε δυναμισμό και παίξαμε καλή μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από μία ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς, έχοντας ξεκινήσει πιο νωρίς. Πιστεύω ότι ήμασταν σχεδόν ισοδύναμοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί και ο Κισσαμικός,  αν και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εμείς τις φάσεις για να ανοίξουμε το σκορ».

Για το αν είναι υπέρ για την ομάδα το γεγονός ότι θα καθυστερήσει λογικά η έναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα είναι υπέρ για την ομάδα προκειμένου να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι. Από την άλλη, έχοντας κληρωθεί να ξεκινήσουμε με το Αίγιο που και όπου ξεκίνησε ακόμη πιο αργά από μας, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι υπέρ μας να παίξουμε με μια πιο ανέτοιμη ομάδα ή να περιμένουμε να ετοιμαστούμε κι εμείς καλύτερα, αλλά να ετοιμάζεται κι ο αντίπαλος. Μακάρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα γιατί υπάρχουν ομάδες που κάνουν ήδη δύο μήνες προετοιμασία και θεωρώ ότι τα παιδιά αρχίζουν και εκνευρίζονται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook