Κάλεσμα στους εργαζομένους του Μαρινόπουλου να οργανωθούν εν αναμονή των εξελίξεων στην εταιρία απευθύνει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρεται:

“Συναδέλφισσες, συνάδελφοι στην εταιρεία Μαρινόπουλος,

Ότι και να γράφει η ταμπέλα, όποιος και να είναι ο εργοδότης, απαιτούμε τις  δουλειές, τους μισθούς&τα δικαιώματά μας χωρίς καμία μείωση, χωρίς βλαπτικές μεταβολές!

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, το κλαδικό μας σωματείο, καλεί τους συναδέλφους στην εταιρεία Μαρινόπουλος να δυναμώσουν την επιτροπή αγώνα του σωματείου μας, να καλέσουν σε Γενικές Συνελεύσεις στα καταστήματά τους και να συζητήσουν για τις εξελίξεις και τη στάση των εργαζόμενων σε κάθε ενδεχόμενο αλλά και να συμβάλουν στη δημιουργία επιτροπών αγώνα σε κάθε κατάστημα.

Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε την εργασία μας, τη ζωή των οικογενειών μας!

Οι εξελίξεις να μας βρουν έτοιμους, προετοιμασμένους, οργανωμένους!

Η απογοήτευση και η λογική του «δεν γίνεται τίποτα» είναι λογική που καλλιεργεί η εργοδοσία γιατί φοβάται τους αγώνες μας. Η συμμετοχή των συναδέλφων στη στάση εργασίας και στην 24ωρη απεργία σε όλη την Ελλάδα, καθολική συμμετοχή σε αρκετά καταστήματα, δείχνει πως όταν κάνουμε δική μας υπόθεση την οργάνωση του αγώνα, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, τότε μόνο σπάει το κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει σε κάθε κατάστημα. Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του επιχειρησιακού σωματείου, που λειτούργησε απεργοσπαστικά το προηγούμενο διάστημα, σαμποτάροντας τις κινητοποιήσεις που εμείς οι ίδιοι αποφασίσαμε στα καταστήματα. Τώρα, αρνείται και κρύβεται στο αίτημα των συναδέλφων για Γενική Συνέλευση! Αγώνας δεν είναι οι κλειστές και οι εικονικές διαδικασίες που το επιχειρησιακό σωματείο βαφτίζει ως αγώνες, ούτε η συνδιαλλαγή με την εργοδοσία. Πίεση ασκούν οι κινητοποιήσεις μας, η συγκρότηση επιτροπών που με ανοιχτές διαδικασίες, με τα αιτήματα τους και τους αγώνες τους βάζουν σε πρώτο πλάνο τα συμφέροντα των εργαζόμενων.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!Να μη μείνει κανένας εργαζόμενος μόνος!

Απαιτείται η μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του κλαδικού μας σωματείου στις 9/10. Για να συζητήσουμε πάνω στις εξελίξεις, στους αγώνες που προηγήθηκαν και να οργανώσουμε τα επόμενα αγωνιστικά βήματα μας. Για να δυναμώσει ο συντονισμός με τις επιτροπές που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα και το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στη Β. Ελλάδα.

Να δυναμώσει η οργάνωση μας μπροστά σε οποιαδήποτε εξέλιξη!

Διεκδικούμε Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας! Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν

στη σύσκεψη του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου
&στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11.00πμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook