Την Παρασκευή ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το πρώτο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν με τον Λεβαδειακό (17/09, 18:15) ο Πλατανιάς, που θέλει να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας.

Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή τον Γιάννη Στάθη, ενώ εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Ραούλ Γιορέντε, ο τραυματίας Βιτάλι Πριντέτα και ο Φανούρης Γουνδουλάκης, που λόγω κάποιων ενοχλήσεων στη γάμπα, όπου είχε υποστεί πρόσφατα θλάση, κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο έμπειρος προπονητής είναι: Μπανανά, Στάθης, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντίνας, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ, Τσουράκης, Σωτηρίου, Κοκκαλάς.

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Με τον Χανιώτη τερματοφύλακα, που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Πλατανιά, Τάσο Δασκαλάκη, στην αποστολή θα έρθει στα Χανιά ο Λεβαδειακός. 

Ο Ράτκο Ντόστανιτς επέλεξε στην αποστολή τους: Ναμάσκο, Μοσχονά, Δασκαλάκη, Τριποτσέρη, Μάγκα, Μιλιάζες, Μεντί, Μουλόπουλο, Ουόν, Τόπι, Μαχαίρα, Παππά, Γιακουμάκη, Μάντζιο, Μπελγκαζουανί, Καραχάλιο, Ζεζίνιο,  Καλτσά, Βασιλείου και Τόνι Σίλβα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook