Την αποχώρησή του από τα διοικητικά των ομάδων του Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακό, ΕΘΚ) από τις 30 Σεπτεμβρίου γνωστοποίησε ο βασικός χρηματοδότης των συλλόγων Μανόλης Σβουράκης.

Ο αντιπρόεδρος της “ΜΟΒΙΑΚ” και ισχυρός άνδρας της διοίκησης των δύο ομάδων θα πάψει την ενασχόλησή του με τις πρώτες ομάδες αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια της Ακαδημίας (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες), που απαριθμεί πάρα πολλά παιδιά και έχει αλλάξει προς το καλύτερο από την ημέρα που ασχολήθηκε ο ίδιος.

Παρά την αποχώρησή του κ. Σβουράκη οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έχει ο Πανακρωτηριακός στην Α’ Κατηγορία, αλλά και οι φιλοδοξίες που υπάρχουν για την ΕΘΚ στη Β’ ΕΠΣΧ, δεν αλλάζουν.

Η δήλωση αποχώρησης του κ. Σβουράκη:

Αγαπητοί συνεργάτες, φίλοι, συμπολεμιστές,

Έπειτα από συναπτά έτη ενασχόλησης μου με την Α’ ομάδα του Πανακρωτηριακού & Α’ ομάδα της ΕΘΚ, αφιερώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο και ιδία κεφάλαια, χτίσαμε γερές βάσεις για το μέλλον των ομάδων του Ακρωτηρίου.

Ένεκα βεβαρημένων αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων από τις 30/9/2016 παύει η ενασχόληση μου με την Α’ ομάδα ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ & ΕΘΚ και θα επικεντρωθώ στις ακαδημίες του Ακρωτηρίου ΜΟΒΙΑΚ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ, ΕΘΚ και ΛΕΟΝΤΩΝ που απαιτούν λιγότερο χρόνο προσωπικής μου ενασχόλησης με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών του Ακρωτηρίου.

Προσκαλώ όσους κατά καιρούς έχουν δείξει ενδιαφέρον, ανησυχία και  απορία για το μέλλον των Α’ ομάδων του Ακρωτηρίου να εκδηλώσουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους στη γραμματεία του συλλόγου υπόψη  κ. Παντεζλιουδάκη (Γραμματεία ομάδων Ακρωτηρίου) τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από τις 1600-1930 για να αναλάβουν τις Α μεγάλες ομάδες Πανακρωτηριακου & ΕΘΚ.

Με εκτίμηση

Μανώλης Σβουράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook