Η Δημοκρατία είναι μια μεγάλη γυναίκα που κοντεύει τα 100 αφού χθες είχε τα γενέθλια της (έκλεισε τα 98 και μπήκε στα 99),  με καταγωγή από τα Βορίζια και για  χρόνια κάτοικος του Λαλουμά πριν μετακομίσει στο Ζαρό. Ο άνδρας της Ζαχάρης Ρωμανάκης ή Καπλάνης όπως ήταν ευρύτερα γνωστός στην περιοχή,  πέθανε πριν από μερικά χρόνια ,ενώ η ίδια ζει και βασιλεύει δίπλα στα πολλά παιδιά, εγγόνια , δισέγγονα και τρισέγγονα της στο Ζαρό.

Συγκεκριμένα η κυρία Δημοκρατία με το πολύ εύηχο αυτό όνομα έχει (προς το παρόν!!!) 54 συνολικά απογόνους από τους οποίους , 6 παιδιά , 15 εγγόνια , 34 δισέγγονα και 5 τρισέγγονα. 

Πέρα από κάποια κινητικά προβλήματα που την αναγκάζουν να μετακινείται με το «Π» , η ίδια έχει πλήρη διαύγεια ενώ δείχνει να χαίρεται για την πολυπληθή αυτή οικογένεια 

«Που το περίμενα τότε που με έκλεψε ο άνδρας μου ότι θα φτάξω να κάνω τόσα παιδιά και εγγόνια…» δήλωσε με πλήρη διαύγεια. Ευχόμαστε στην κυρά Δημοκρατία να ζήσει πολλά χρόνια με υγεία,  ώστε να προλάβει ακόμα πολλούς απογόνους και στο επόμενο ρεπορτάζ να έχει ξεπεράσει τα 100!!!

Στη κεντρική φωτογραφία η κυρία Δημοκρατία , με την κόρη της Αγγελική , την εγγονή της Κατερίνα και τον εγγονό της Κατερίνας Γιώργο,  γιό του Γιάννη  που παντρεύτηκε χθες Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Ζαρό. 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook