Εξαιρετική παρουσία είχε στο 1ο ανοικτό πρωτάθλημα που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο Μέτσοβο το τμήμα πινγκ-πονγκ του ΟΑ Χανίων ξεκινώντας ιδανικά τη νέα σεζόν.

Στην κατηγορία Νεανίδων ο ΟΑΧ κατέκτησε τις τρεις πρώτες θέσεις και στις Κορασίδες είχε μία τρίτη θέση.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:

Εάν η αρχή είναι το… ήμισυ του παντός, τότε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων μπορεί να περιμένει πολλά και σημαντικά πράγματα για τη χρονιά που ξεκινά!

Η αναφορά γίνεται για το τμήμα πινγκ-πονγκ το οποίο στο πλαίσιο του 1ου ανοικτού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Μέτσοβο το σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου κατάφερε να έχει μία εξαιρετική παρουσία! Ειδικότερα, στην κατηγορία των Νεανίδων, ο ΟΑΧ σφράγισε τις τρεις πρώτες θέσεις, με τις Εύα Φραντζεσκάκη, Μαρία Λαδάκη και Ρόδω Πιπεράκη ενώ η Γιώτα Κοτζαμιχάλη αναδείχτηκε στην 3η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Τμήματος, Μιχάλη Αγγελίδη: «Θεωρώ ότι ξεκινάμε πολύ δυναμικά τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για φέτος, όπου έχουμε θέσει δυο μεγάλους στόχους, που είναι η άνοδος στην Α2 και η κατάκτηση του πανελληνίου στις Νεανίδες. Προς το παρόν πιστεύω ότι πάμε καλά και βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Τα κορίτσια δούλεψαν πάρα πολύ μέσα στο καλοκαίρι και πιστεύω ότι το καμπ που κάναμε έπαιξε σημαντικό ρόλο για να εμφανιστούν τόσο δυνατά στον πρώτο αγώνα».

Αναλυτικότερα, η Εύα Φραντζεσκάκη αναδείχτηκε ως η μεγάλη πρωταγωνίστρια στις Νεανίδες, καταφέρνοντας να επικρατήσει στον τελικό της συναθλήτριας της στον ΟΑΧ, Μαρίας Λαδάκη με 3-2 σετ (5-11, 11-9, 7-11, 11-6, 11-8). Οσον αφορά την 3η θέση, αυτή κατέληξε στην Ρόδω Πιπεράκη η οποία επικράτησε της Γεωργίας Χατζάκη του Ολυμπιακού.

Στις Κορασίδες, η 3η θέση ήρθε από την Γιώτα Κοτζαμιχάλη, η οποία πήρε τη νίκη σε βάρος της Χρυσής Φωτιάδου (Ο.Ε.Α. Φλώρινας).

Συνολικά, ο Ο.Α. Χανίων συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 8 αθλήτριες, ενώ μέρος έλαβε και η Χανιώτισσα Στέλλα Λαδάκη, που από φέτος ανήκει στον Ιφιτο Πατρών.

Ειδικότερα, η κατάταξη για τα κορίτσια του ΟΑΧ είναι η εξής:

• Νεανίδες

1η Εύα Φραντζεσκάκη
2η Μαρία Λαδάκη
3η Ρόδω Πιπεράκη
8η Στέλλα Λαδάκη (Ιφιτος Πατρών)

• Κορασίδες

3η Γιώτα Κοτζαμιχάλη
12η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη
13η Ζωή Αγγελίδου

• Παγκορασίδες

8η Αθηνά Χατζηπλή
10η Κατερίνα Κοτζαμιχάλη

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση του πρωταθλήματος ήταν άψογη, η οποία ανήκει στην Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και στον δήμο Μετσόβου. Συνολικά, στους αγώνες πήραν μέρος 132 αγόρια και κορίτσια από 13 πόλεις της χώρας. Οι συμμετοχές χωρίζονταν σε 30 έφηβους, 13 νεανίδες, 34 παίδες, 21 κορασίδες, 19 παμπαίδες και 15 παγκορασίδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook