Με πέντε αμιγώς Χανιώτες αθλητές θα ριχτεί στη… μάχη της φετινής Α1 Εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Οι Κωνσταντίνος Μουτσάκης, Αντώνης Μαλινάκης, Κυριάκος Πενταράκης, Κωνσταντίνος Λεμονής και Μανώλης Πατσουμαδάκης, που είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, αποτελούν τη φετινή ομάδα του ΟΑΧ.

Η αρχή στο πρωτάθλημα γίνεται το σαββατοκύριακο (24 και 25 Σεπτεμβρίου) με τα παιχνίδια κόντρα σε Άρη Βούλας, Πεύκη και Ταταύλα.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ:

Με ανανεωμένη σύνθεση και με πέντε πλέον αθλητές στη διάθεσή του λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτή θα είναι η 16η σερί σεζόν που αγωνίζεται στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας αποτελεί το σημείο αναφοράς, με τον ΟΑΧ να έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια ως ένα από τα πιο παραδοσιακά σωματεία του χώρου.

Η φετινή ομάδα απαρτίζεται από πέντε αμιγώς Χανιώτες αθλητές, οι οποίοι αποτελούν γέννημα-θρέμμα του Ομίλου. Ειδικότερα, πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Μουτσάκη, Αντώνη Μαλινάκη, Κυριάκο Πενταράκη, Κωνσταντίνο Λεμονή και Μανώλη Πατσουμαδάκη. Αυτοί οι αθλητές αποτελούν την ομάδα της σεζόν 2016/17, στόχος της οποίας είναι η εξασφάλιση για μία ακόμη χρονιά της παραμονής στην Α1. Ουσιαστικά, η αλλαγή αφορά τους Μαλινάκη και Πατσουμαδάκη, με τον Σπύρο Κιούφη να μην είναι φέτος στο δυναμικό της Αντισφαίρισης.

Σύμφωνα με την έφορο του τμήματος, Κική Ερηνάκη: «Οπως κάθε χρόνο, το πρώτο ζητούμενο για κάθε σωματείο είναι η παραμονή στην Α1 και κατόπιν το πλασάρισμα σε μια καλύτερη θέση. Λαμβάνουμε μέρος για 16η χρονιά, δείχνοντας έτσι μια αγωνιστική συνέπεια και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Χανιώτες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας, με πρώτη την ΑΝΕΚ LINES, αλλά και τους υπόλοιπους φίλους και χορηγούς μας, που είναι η τεχνική εταιρία “Μίτος”, το κατάστημα ρούχων Καρυστιάνης, το Κρήτη ΗΟΤΕL, το φαρμακείο Καμαριανάκης Χρήστος, το ΚOSMOS SPORT, αλλά και αρκετούς άλλους φίλους του πινγκ πονγκ. Η ανανέωση στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας ενισχύει ακόμη περισσότερο το τμήμα και το ευχάριστο είναι ότι και τα 5 παιδιά είναι αθλητές του ΟΑΧ, γέννημα – θρέμμα του τμήματος και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι η φετινή Α1 είναι πολύ ισχυρή αλλά πιστεύουμε, όπως κάθε χρόνο, ότι και φέτος θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην αφρόκρεμα του ελληνικού πινγκ πονγκ».

Σε ό,τι αφορά τους πρώτους τρεις αγώνες, ο ΟΑΧ κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (24/9) στη 1 το μεσημέρι απέναντι στον Αρη Βούλας ενώ θα ακολουθήσουν αυτοί απέναντι στον Α.Ο. Πεύκης και τον Α.Ο. Ταταύλα Κωνσταντινουπόλεως, με τόπο διεξαγωγής τους να είναι το στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Ο Ο.Α. Χανίων θα αγωνιστεί στις τρεις αγωνιστικές με τους Μουτσάκη, Μαλινάκη και Πατσουμαδάκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

• 1η αγωνιστική – Σάββατο (24/9) (13:00)
Γ.Σ. Αρης Βούλας-Ο.Α. Χανίων
Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας-Ολυμπιακός
Α.Ο. Πεύκης-Α.Σ. Πέρα
Α.Ο. Ταταύλα Κων/λεως-Α.Ο. Ελληνικού
Ρεπό: Γ.Σ. Ηρακλής

• 2η αγωνιστική – Σάββατο (24/9)
(16:00) Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Πεύκης
Α.Σ. Πέρα-Α.Ο. Ταταύλα Κων/λεως
Ολυμπιακός-Γ.Σ. Αρης Βούλας
Γ.Σ. Ηρακλής-Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας
Ρεπό: Α.Ο. Ελληνικού

• 3η αγωνιστική – Κυριακή (25/9)
(10:00) Α.Ο. Ταταύλα Κων/λεως-Ο.Α. Χανίων
Γ.Σ. Αρης Βούλας-Γ.Σ. Ηρακλής
Α.Ο. Πεύκης-Ολυμπιακός
Α.Ο. Ελληνικού-Α.Σ. Πέρα
Ρεπό: Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook