Απο χθές σύσσωμη η Κρήτη παρακολουθεί της εξελίξεις σχετικά με το 8χρονο αγγελούδι που ενω αρχικά είχε αναφερθεί ως αγνοούμενο η γιαγιά του με ανάρτηση στο Facebook διαβεβαίωσε οτι ειναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται μαζί της!

Η ίδια επίσης στην ανάρτηση της τόνισε οτι  δεν πρόκειται να αποκαλύψει πού βρίσκεται γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της περιβάλλον καθώς εκεί κακοποιούσαν το κοριτσάκι.

Τα λεγόμενα της γιαγιάς της μικρής , σχετικά με την κακοποίηση απο το πατρικό της περιβάλλον έρχεται να επιβεβαιώσεις και η νονά του κοριτσιού σε δηλώσεις της στο star.gr.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της αρπαγής της 8χρονης Αντωνίας από την γιαγιά της και τη μητέρα της. Η νονά του παιδιού, μιλώντας στο star.gr δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, καταγγέλλοντας την κακοποίηση της μικρής από την οικογένεια του πατέρα.

Όπως είπε στο star.gr η κυρία Ευχαριστία Κουτεντάκη, οι γονείς της Αντωνίας χώρισαν πριν από λίγους μήνες. Με δικαστική απόφαση, δόθηκε η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην γιαγιά και τη μητέρα του, όμως νέα απόφαση έδωσε την οριστική επιμέλεια στη γιαγιά από την πλευρά του μπαμπά.

«Το παιδί ήταν μαζί με τη γιαγιά από την πλευρά της μαμάς του μέχρι τώρα. Η μικρή έχει κακοποιηθεί στο παρελθόν από το περιβάλλον το πατρικό και εξακολουθεί να κακοποιείται. Για το λόγο αυτό αρνήθηκε να πάει εκεί παρά την απόφαση του δικαστηρίου. Το ίδιο το παιδί είπε στη γιαγιά του “βοήθησέ με σε παρακαλώ, δεν θέλω να πάω εκεί”», ισχυρίστηκε η νονά της Αντωνίας.

Σημείωσε μάλιστα ότι η μαρτυρία του παιδιού για την φερόμενη κακοποίησή του έχει ηχογραφηθεί και το υλικό της ηχογράφησης έχει κατατεθεί στις δικαστικές αρχές.

«Η γιαγιά όταν τα έμαθε όλα αυτά, στην προσπάθειά της να προστατέψει το παιδί αρνήθηκε να το παραδώσει στη γιαγιά από την πλευρά του πατέρα», είπε στο star.gr η κυρία Κουτεντάκη και συνέχισε:

«Το παιδί αυτό δεν το άρπαξε κανείς και δεν εξαφανίστηκε».

Σε επισήμανσή μας όμως ότι παραβιάζεται μια δικαστική απόφαση και το παιδί δεν βρίσκεται ούτε καν στο σπίτι της γιαγιάς από την πλευρά της μητέρας η νονά είπε:

«Τα τηλέφωνα της γιαγιάς και της μαμάς είναι ανοιχτά. Η πατρική οικογένεια που υποτίθεται ότι ψάχνει την Αντωνία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Το τηλέφωνο είναι στη διάθεση των αρχών θα μπορούσαν να πάρουν για να βεβαιωθούν ότι το παιδί είναι καλά και δεν κινδυνεύει. Ναι, δεν τηρείται η δικαστική απόφαση, αλλά γίνεται για την προστασία του ίδιου του παιδιού».

Πηγή: star.gr