Ο Γιώργος Μελάς, που εκπροσώπησε τον ΑΟ Χανιά στη συνάντηση με τον Δήμο Χανίων για το γήπεδο Περιβολίων, παρακολούθησε το απόγευμα της Πέμπτης την προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Ο πρόεδρος της ομάδας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον προπονητή Αντώνη Δρακόπουλο και με τους ποδοσφαιριστές.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον έμπειρο τεχνικό, που είδε τον Νίκο Κοζάκη να τραυματίζεται στο τέλος της προπόνησης, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση. Εκτός προπόνησης έμεινε πάλι ο Λάλι, που αναμένεται να ενσωματωθεί από τη Δευτέρα, ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Παντελής Θεολόγου. Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κώστας Νικολόπουλος λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ: 

Με την παρουσία του Γιώργου Μελά πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του Α.Ο.Χ. στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Ο πρόεδρος της ομάδας, παρακολούθησε την προπόνηση και μετά το τέλος της, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους παίκτες και τον προπονητή.

Άτυχος στάθηκε ο Νίκος Κοζάκης, αφού στην τελευταία φάση ουσιαστικά της προπόνησης τραυματίστηκε στο δικέφαλο και η πρώτη εκτίμηση είναι, ότι υπέστη θλάση.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος, είδε να μένει και πάλι εκτός προπόνησης ο Λάλι, ο οποίος αναμένεται να μπει τη Δευτέρα, μετά την επανεξέταση που έκανε. Επίσης, απο την άκρη του γηπέδου παρακολούθησε την προπόνηση ο Παντελής Θεολόγου, καθώς ταλαιπωρείται απο ίωση, ενώ ο Κώστας Νικολόπουλος, ακολούθησε ειδικό προγράμμα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση. Εκτός απροόπτου, ο Θεολόγου θα προπονηθεί αύριο κανονικά, ενώ ο Νικολόπουλος θα ξεκινήσει τρέξιμο.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook