Στην αντιμετώπιση του προβλήματος των διακοπών ρεύματος στην περιοχή του Φραγκοκάστελου προχωρά η ΔΕΔΔΗΕ

Σε έργα αναβάθμισης και ανακαίνισης του δικτύου με υλικά νέας τεχνολογίας προχωρά η ΔΕΔΔΗΕ στην ευρύτερη περιοχή του Φραγκοκάστελου προκειμένου να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα των συχνών και πολύωρων διακοπών ρεύματος που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι οι εργασίες είναι προς υλοποίηση και στόχος είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν. Όπως αναφέρει το πρόβλημα προκαλείται από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία στην περιοχή και μάλιστα, δεν παραλείπει να ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ:

“Αναφορικά με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Φραγκοκάστελου Σφακίων, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους πελάτες του για το ότι αυτά οφείλονται κυρίως στον τρόπο με τον οποίο επιδρά η ατμοσφαιρική υγρασία – κυρίως τις βραδινές ώρες – στους μονωτήρες. Η υγρασία σε συνδυασμό με τους υπάρχοντες ρύπους στους μονωτήρες (καθαλατώσεις και σκόνες) είναι η αιτία που κυρίως προκαλεί τα προβλήματα. Ειδικά τους τελευταίους μήνες τέτοια καιρικά φαινόμενα παρουσιάστηκαν σε εντονότερη μορφή συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη.

Η εταιρεία έχει προβεί εγκαίρως και κατ’ επανάληψη Ασε πλύσιμο των μονωτήρων με ειδικά πλυστικά οχήματα με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση αλλά όχι την εξαφάνιση του προβλήματος.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα, ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ήδη προγραμματίσει τη ριζική ανακαίνιση – αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου με υλικά νέας τεχνολογίας ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχα προβλήματα στο προσεχές μέλλον. Τα σχετικά έργα είναι προς υλοποίηση και με την ολοκλήρωσή τους όσο το δυνατόν συντομότερα θα αναβαθμιστεί σημαντικά η ποιότητα ηλεκτροδότησης ολόκληρης της επαρχίας Σφακίων.

Η ΔΕΔΔΗΕ ζητά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία των πελατών του και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή ηλεκτροδότηση της περιοχής και την άμεση αποκατάσταση όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook