Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μέσω του φροντιστή της ομάδας, Σάκη Τραχανατζή, προχώρησε σε εργασίες συντήρησης και καθαρισμού του δημοσιογραφικού θεωρείου που βρίσκεται στο γήπεδο των Μουρνιών.

Το θεωρείο που ουσιαστικά ήταν… εγκαταλελειμμένο και είχε αρκετά χρόνια να χρησιμοποιηθεί καθαρίστηκε, βάφτηκε στα χρώματα του ΙΝΚΑ και τοποθετήθηκε και πάγκος για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους οι δημοσιογράφοι που θα καλύπτουν τα ματς του ΙΝΚΑ. Βέβαια το θεωρείο μπορεί να χωρέσει μόνο δύο δημοσιογράφους ή ένα τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο πάντα θα υπάρχει λόγω της κάλυψης των εντός έδρας αγώνων των “ερυθρόλευκων” από τη Νέα Τηλεόραση.

Η ενημέρωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ανακαίνιση στο θεωρείο και το βίντεο που δείχνει τη ριζική αλλαγή του χώρου φιλοξενίας των ΜΜΕ:

Βάφτηκε, καθαρίστηκε και τοποθετήθηκε πάγκος εργασίας στο δημοσιογραφικό θεωρείο στο γήπεδο των Μουρνιών, προκειμένου να γίνεται με καλύτερο τρόπο η δουλειά των δημοσιογράφων.

Μέσα σε λίγες ημέρες, ο φροντιστής της ομάδας μας, Σάκης Τραχανατζής, με αρκετές ώρες δουλειάς, φρόντισε να κάνει το καλύτερο δυνατό για να φτιαχτεί το θεωρείο, που μπορεί πλέον να φιλοξενήσει δύο δημοσιογράφους ή ένα τηλεοπτικό συνεργείο, για τις μεταδόσεις και τα στιγμιότυπα από τους αγώνες της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Και βέβαια, βάφτηκε στα ερυθρόλευκα, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook