Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε ίσως η μεγαλύτερη αιμοδοσία του Συλλόγου. 

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 80 άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για να γίνουν εθελοντές αιμοδότες ενώ οι 70 από αυτούς μπόρεσαν και έδωσαν αίμα. 

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, βρέθηκαν εθελοντές για να γίνουν δότες μυελού των οστών οι οποίοι αυτήν την φόρα ήταν επτά άτομα. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα, τον καθένα σας ξεχωριστά για την συμμετοχή σας αυτή αλλά και για το ενδιαφέρον σας (είτε μπορέσατε να δώσετε αίμα είτε όχι), καθώς βοηθάτε στην δημιουργία μιας ιδιαίτερα ισχυρής και μεγάλης τράπεζας αίματος που συνεχώς προσπαθεί να βρίσκεται, όσο το δυνατόν περισσότερο, στο πλευρό όσων συνανθρώπων μας την έχουν ανάγκη! Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους ιατρούς του Πε.Πα.Γ.Ν.Η. οι οποίοι πραγματοποίησαν και συντόνισαν σήμερα όλη την δράση, καθώς επίσης και την κα.Χριστάκη Ευαγγελία για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook