H Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων διοργανώνει σεμινάρια φωτογραφίας για την περίοδο 2016-17 .

Α. Τμήμα αρχαρίων διάρκειας περίπου έξι μηνών, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου 2016 και θα γίνεται κάθε Τετάρτη 7:00μμ -9:00μμ στο καφενείο ‘’Ασωτος Υιός’’ στο Κουμ Καπί ( 1ος όροφος).

Το τμήμα αρχαρίων εστιάζει σε τεχνικά θέματα της φωτογραφικής λήψης, επεξεργασίας ψηφιακών αρχείων αλλά και σε μια σειρά σεμιναρίων εισαγωγής στην καλλιτεχνική φωτογραφία, δημιουργία πορτφόλιο, σχολιασμό φωτογραφιών, έκθεση φωτογραφίας των συμμετεχόντων, κλπ…

Β. Τμήμα προχωρημένων διάρκειας περίπου πέντε μηνών με έναρξη στις 17 Οκτωβρίου 2016 το οποίο θα πραγματοποιείται συγκεκριμένες Δευτέρες 7:00μμ -9:00μμ στο καφενείο ‘’Ασωτος Υιός’’ στο Κουμ Καπί (1ος όροφος).

Το τμήμα απευθύνεται σε προχωρημένους εμβαθύνοντας στα είδη της φωτογραφίας, σημειολογίας, τεχνικά θέματα επεξεργασίας των αρχείων, ιστορία της τέχνης, αφιερώματα σε μεγάλους φωτογράφους, τέχνη και κινηματογράφος, φωτογραφία ντοκουμέντου, κλπ.…

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 7:00μμ στο καφενείο Άσωτος Υιός (1ος όροφος).
Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6973676267 και στο e-mail : [email protected]

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook