Μια πενταμελής οικογένεια, με την μητέρα και τα τέσσερα κορίτσια της, έζησαν μια τραγωδία το μεσημέρι της Πέμπτης (22/09) όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο σπίτι ξέσπασε πυρκαγιά.

Το σπίτι καθώς και ό,τι βρισκόταν μέσα καταστράφηκαν ολοσχερώς ωστόσο το ευτυχές ήταν ότι η οικογένεια δεν έπαθε το παραμικρό.

Άμεση και συγκινητική ήταν η κινητοποίηση του κόσμου που μέσα από την ομάδα της «Κίτρινης Αποστολή» στο Facebook ζήτησαν ο καθένας να προσφέρει ότι μπορεί για την αποκατάσταση της οικογένειας.

Σε επικοινωνία που είχε το Flashnews.gr με τον υπεύθυνο της ομάδας «Κίτρινη Αποστολή» μας είπε ότι η η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια.

Ο ίδιος μας τόνισε οτι από έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές είναι πλήρως καλυμμένοι και είναι υπεραρκετά για να καλύψουν ολόκληρο το σπίτι «αυτό που έχουμε ανάγκη τώρα είναι εξειδικευμένους τεχνήτες που θα βοηθήσουν στην αναστήλωση του σπιτιού από σοβατζήδες μέχρι υδραυλικούς»

Όπως μας ανέφερε σήμερα πήγε κλιμάκιο του Δήμου για να καταβρέξει τον χώρο εντός του σπιτιού ενώ “αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάει ηλεκτρολόγος για την εκτίμηση της ζημιάς.”

Οποιοσδήποτε εξιδεικευμένος τεχνίτης και μη θέλει να προσφέρει βοήθεια στην μητέρα με τα τέσσερα παιδιά της μπορεί να απευθυνθεί στις σελίδες του Facebook, της Κίτρινης Αποστολής ΕΔΩ ή ΕΔΩ

Η μητέρα με τα τέσσερα παιδιά προς το παρόν διαμένει σε γείτονες και συγγενείς

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook