Με νικητές τους Γιώργο Αναπολιωτάκη – Θανάση Τσιούκα με SEAT Ibiza kit car ολοκληρώθηκε το ράλι σπριντ Μάλλια-Κράσι που διοργάνωσε της Κυριακή 25/9 ο Α.Ο.Κρήτης.

Aρκετός κόσμος βρέθηκε κατά μήκος των 9,5 χιλιομέτρων της διαδρομής τόσο στο πρώτο τεχνικό κομμάτι με τις γρήγορες στροφές, όσο και στις ανηφορικές φουρκέτες με την πανοραμική θέα. Η διοργάνωση που έγινε με την υποστήριξη της ΑΝΕΚ-Blue Star Ferries, της SYM Καντηφεδάκης και την αρωγή της Αστυνομίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δεκαεννέα πληρώματα πήραν εκκίνηση από τα Μάλλια στις 11 το πρωί και δεκαπέντε κατάφεραν να τερματίσουν λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι και αφού πραγματοποίησαν τρία περάσματα από τη μοναδική ειδική διαδρομή του αγώνα.

Τους νικητές του αγώνα, ακολούθησαν στη γενική κατάταξη οι Περουλάκης-Σαρρής με Mitsubishi EVO IX, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Κακεπάκης-Μπαρδάκης με ίδιο αυτοκίνητο.

Την πρωτιά στην κατηγορία F2 πήραν οι Φραντζεσκάκης-Κλαριδόπουλος με Ford Fiesta ST, οι οποίοι ήταν παράλληλα και τέταρτοι γενικής. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της F2 ανέβηκαν οι Γομπάκης-Γομπάκης με Honda Civic Type R και στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Ιωαννίδης-Γονάκης με Citroen AX 1,4.

Στην κατηγορία C5 οι Ιωαννίδης-Γονάκης (Citroen AX) ήταν νικητές, με τους Πόλια-Κοροβέζο (Citroen Saxo VTS) και Νικολίτση-Πετράκη (Peugeot 106 S16) να ακολουθούν.Tέλος στη C6 η πρωτιά πήγε στους Μαραγκάκη-Μαραυγάκη (Peugeot 106 S16). Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Πουλάκης-Προβιδάκης (Toyota Yaris) και στην τρίτη οι Παρθενιάδης-Χατζάκης (Citroen Saxo VTS).

Επόμενο ραντεβού των φίλων των αγώνων Ράλλυ είναι το ΕΝΕΟS Ράλλυ Κρήτης 2016 που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου σε ειδικές διαδρομές στο νομό Ηρακλείου.

Τα αποτελέσματα