Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων το 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις Βετεράνων, με τον Νίκο Τσουβερλούδη να είναι ο νικητής για την κατηγορία Ανδρών 45+.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 32 αθλητές απ’ όλη την Κρήτη.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ:

Ο Νίκος Τσουβερλούδης από τα Χανιά είναι o νικητής στο 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις Βετεράνων για την κατηγορία Ανδρών 45+ το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Ο Τσουβερλούδης κατάφερε μετά από έναν πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό τελικό να επικρατήσει με 2-0 σετ (6-4, 7-5) του Παναγιώτη Νεκτάριου από το Ηράκλειο και να κερδίσει έτσι την 1η θέση.

Στο τουρνουά πήραν μέρος συνολικά 32 αθλητές, από τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τον Αγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα, τη Σητεία, τις Μοίρες και την Ελούντα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Στα ημιτελικά βρέθηκαν οι Νεκτάριος και Πάγιος (Μοίρες) όπου συγκρότησαν το ένα ζευγάρι ενώ το άλλο ήταν ανάμεσα σε Ταμιωλάκη (Ηράκλειο) και Τσουβερλούδη, αγώνες που παρουσίασαν επίσης πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Γενικώς, οι παλαίμαχοι τενίστες είχαν την ευκαιρία να… θυμηθούν τα νιάτα τους και παρά τα παραπανίσια κιλάκια έδειξαν ότι όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, παραμένουν “μάχιμοι” αθλητές του τένις!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook