Οι πλούσιοι αυτού του κόσμου, που αδιαφορούν για τα χρήματα που σπαταλούν, γιατί πρώτον δεν τους απασχολεί και δεύτερον επειδή όσο και να είναι το ποσό δεν θα τους φανεί υπερβολικό, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα υπερπολυτελή διαμερίσματα που ακολουθούν.

Επί της ουσίας πρόκειται για προεδρικές σουίτες σε διάφορες χώρες, σε ξενοδοχεία πολλών αστέρων, η ακριβότερη των οποίων φτάνει τα 81.000 δολάρια για μια βραδιά.

Intercontinental, Χονγκ Κονγκ
 

Κόστος τη βραδιά: 12.468 δολάρια

Χαρακτηρίζεται ως η πιο «θεαματική» προεδρική σουίτα στην Ασία. Σε έκταση 650 τετραγωνικών μέτρων, μπορεί κανείς να βρεθεί σε κάποιο από τα πέντε υπνοδωμάτια, που είναι καλυμμένα από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι με παράθυρα. Εκτός αυτών διαθέτει γυμναστήριο και ιδιωτική σάουνα, ενώ στις παροχές της περιλαμβάνεται μπάτλερ που είναι έτοιμος 24 ώρες τη μέρα να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του ενοίκου.  Η χλιδή και η πολυτέλεια ολοκληρώνονται με την πισίνα και το τζακούζι.

St. Regis, Νέα Υόρκη
 

Κόστος τη βραδιά: 35.000 δολάρια

Εκεί που χτυπά η καρδιά του Μανχάταν, η προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου St. Regis, προσφέρει μοναδική θέα στο Central Park από τον 16ο όροφο.  Βασικά πλεονεκτηματά της για να κλείσει κάποιος  τη διαμονή του εκεί,είναι τα τρία υπνοδωμάτια με τα πολλά μπαλκόνια, η βιβλιοθήκη, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το μπάνιο με τζακούζι.

The Raj Palace, Ινδία
 

Κόστος τη βραδιά: 53.550 δολάρια

Το «χρυσό» Raj Palace προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής  στους  rich and famous ενδιαφερόμενους ανάμεσα σε δύο προεδρικές σουίτες:  τη Shahi Mahal και τη  Maharaja’s Pavilion. Η τελευταία καταλαμβάνει  τέσσερις ορόφους. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από σαλόνι και μπαρ, ο δεύτερος από το μουσείο, ο τρίτος από τη βιβλιοθήκη και την τραπεζαρία και ο τέταρτος spa και ιδιωτική ταράτσα.

Mandarin Oriental, Τόκιο
 

Κόστος τη βραδιά: 13.355 δολάρια

Βρίσκεται στον 36ο όροφο του Mandarin Oriental και  η θέα που προσφέρει δικαιολογεί αναμφίβολα το κοστος της σούιτας αυτής. Ιδιαίτερα ελκυστικά είναι το τεράστιο υπνοδωμάτιο που διαθέτει walk-in wardrobe,το τζακούζι και το μπάμιο με το λευκό μάρμαρο.

Four Seasons Resort Hualalai, Χαβάη

Κόστος τη βραδιά: 13.355 δολάρια

Μπορεί να μην προσφερει μαγευτική θέα στον ουρανό αλλά  δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με αντίστοιχα υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Η προεδρική σουίτα του Four Seasons Hualalai στη Χαβάη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία. Στην τροπικού χαρακτήρα σουίτα οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν τον ανοιχτό χώρο με θέα τον Ειρηνικό, που είναι εξοπλισμένος με ξαπλώστρες και πισίνα.

The Beverly Hills Hotel
 

Κόστος τη βραδιά: 17.000 δολάρια

Από την αθάνατη Μέριλιν Μονρόε έως το Δούκα του Ουίνσδορ, πλήθος διασήμων έχουν φιλοξενηθεί στη σουίτα αυτή. Η βαριά ξύλινη επίπλωση και το τζάκι σε συνδυασμό με το πιάνο αποπνέουν μια cozy διάθεση, ενώ επαγγελματίας σεφ βρίσκεται εκεί για να ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο.

Hotel Principe di Savoia, Μιλάνο
 

Κόστος τη βραδιά: 23.000 δολάρια

Οι επιλογές των Τζορτζ Κλούνεϊ και  της βασίλισσας Ελισάβετ όσον αφορά τη διαμονή τους κάθε άλλο παρά αδιάφορες μπορούν να χαρακτηριστούν. Στην προεδρική σουίτα των πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Hotel Principe di Savoia στο Μιλάνο, έχουν περάσει τις μέρες και τα βράδια τους διασημότητες, ηγέτες και γαλαζοαίματοι. Στο σαλονι κυραρχούν έργα τέχνης και αντίκες, με τα  τρία υπνοδωμάτια,  το σπα με τη μεγάλη πισίνα, το τζακούζι, τη σάουνα και τα  τουρκικά λουτρά να διαθέτουν αντστοιχο στυλ.

Hotel President Wilson, Γενεύη
 

Κόστος τη βραδιά: 81.000 δολάρια

Η προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου President Wilson της Γενεύης, είναι εντυπωσιακή εκτός των άλλων και για το κόστος της,που φτάνει τα 81.000 δολάρια τη βραδιά. Στον 8ο όροφο, στα 1600 τετραγωνικά μέτρα,έχουν φιλοξενηθεί μεταξύ άλλων Μάικλ Τζάκσον, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Ριάνα και Μπιλ Γκέιτς. Τα 12 υπνοδεωμάτια, το γυμναστήριο, το τζακούζι,το μεγαλοπρεπές πιάνο Steinway καθώς και ο σεφ, ο πλάτλερ και η ιδιωτική ομάδα ασφαλείας συμπληρώνουν την πολυτέλεια τη χλιδή που προσφέρει η σουίτα.

travelstyle.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook