Νέο σεμινάριο με θέμα το “E-COMMERCE” διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ για όσους θέλουν να γνωρίσουν ή να μάθουν περισσότερα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη λειτουργία ενός e-shop.

Έμπειρος εισηγητής θα παρουσιάσει στην πράξη πως μπορεί κάποιος να εξελίξει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις μιας επιχείρησης και γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προωθήσει στην αγορά τα προϊόντα της επιχείρησης του.      

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να δημιουργήσουν και να διαχειρίζονται μόνοι τους ένα e-shop, σε εταιρείες που θέλουν να κατανοήσουν τη λειτουργία του e-commerce για να μπορούν να συντηρούν, να ενημερώνουν και να ανανεώνουν το περιεχόμενο του e-shop τους, σε εταιρείες που έχουν ήδη e-shop και θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στη διαχείρισή του, σε όσους θέλουν να  ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με το αντικείμενο, αλλά και σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μία νέα καριέρα e-shop admins.

Θεματικές Ενότητες :

Στρατηγικός σχεδιασμός

Τάσεις και μορφές ηλεκτρονικού επιχειρείν (μύθοι και αλήθειες)
Ανάλυση αγοράς
Διαμορφώνοντας ένα business plan για το ηλεκτρονικό κατάστημα
Σχεδιασμός στρατηγικής του δικού σας e-shop

Δημιουργήστε το δικό σας e-shop

Βασικές προδιαγραφές
Web Development
Open Source Πλατφόρμες Ανάπτυξης CRM (Επίδειξη και πρακτική εφαρμογή)
Συνεργασία με τους τρίτους

Διαδικτυακό Marketing

SEO
Τα Social Media στην υπηρεσία του e-shop
Email Marketing
Διαφήμιση PPC – Διαφήμιση στο Google

Οριζόντια αλλά κρίσιμα θέματα

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Μέτρηση Απόδοσης
Νομικά θέματα

Διάρκεια σεμιναρίου: Δευτέρα, Τετάρτη 03/10/16, 05/10/16, 10/10/16 και 12/10/16 και ώρες 17:00μμ – 21:15 μμ

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος προγράμματος: 120 ευρώ.

*ειδικές εκπτώσεις σε επιχειρηματίες, ανέργους και φοιτητές.

Χώρος υλοποίησης: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Εισηγητής: Δρ. Μάρκος Κουργιαντάκης, ερευνητής και διδάσκων στο ΤΕΙ Κρήτης, καθώς και Σύμβουλος Επιχειρήσεων από το 2003.  Κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα στις Οικονομικές Επιστήμες από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και Μεταπτυχιακά Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Επιχειρησιακή Έρευνα από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και στα Οικονομικά και τη Διοίκηση από το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Ήταν υπότροφος της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και η Διδακτορική του Διατριβή εστιάζεται στην ανάλυση των Δια-επιχειρησιακών (Β2Β) Ηλεκτρονικών Αγορών. Στις Μεταπτυχιακές του Διατριβές πραγματεύτηκε θέματα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και του Ηλεκτρονικού Marketing.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9. Τηλ: 2810-302735 & 302730, [email protected] από 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr