«Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει με κάθε τρόπο τον τουρισμό στο νησί μας  στοχεύοντας στην ποιοτική και ποσοτική του αναβάθμιση, με έμφαση στο τρίπτυχο ανταγωνιστικότητα, ασφάλεια και ανθρώπινο πρόσωπο της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας»... αναφέρει σε μήνυμα του ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο κ. Βαμιεδάκης αναφέρει:

«Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μία από τις πιο ευλογημένες χώρες στον κόσμο, μια χώρα όμορφη και ασφαλή που διαθέτει ήλιο, θάλασσα, ιστορία, πολιτισμό και υπέροχους ανθρώπους.

Ο τουρισμός  αποτελεί ένα από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης του τουρισμού, μέσα στο ζοφερό περιβάλλον της ύφεσης το οποίο βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. 

Οι άνθρωποι του τουρισμού αγωνίζονται, παράγουν και επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα παρά τις καθημερινές δυσκολίες  και την ταυτόχρονη μείωση των εισοδημάτων   τους από παράγοντες ανεξάρτητους από τους ίδιους. Στην Ελλάδα συμβαίνει το παράδοξο να είναι η μοναδική χώρα στην οποία ενώ αυξάνεται ραγδαία η ζήτηση,  η προσφορά δεν μπορεί να αυξηθεί λόγω έλλειψης επενδύσεων την περίοδο αυτή. 
Οφείλουμε να  υποστηρίξουμε όλοι τον αγώνα και την έμπνευση των επαγγελματιών του τουρισμού και να  χαρίζουμε το ζεστό μας  χαμόγελο στον επισκέπτη που εμπιστεύεται και επιλέγει τη χώρα και το νησί μας μεταξύ πολλών άλλων προορισμών. 

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει με κάθε τρόπο τον τουρισμό στο νησί μας  στοχεύοντας στην ποιοτική και ποσοτική του αναβάθμιση, με έμφαση στο τρίπτυχο ανταγωνιστικότητα, ασφάλεια και ανθρώπινο πρόσωπο της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας».

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook