Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου που συνεδρίαζε σήμερα, Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016, με θέμα την «σύναψη σύμβασης κατασκευής έργου με τίτλο «Ολοκλήρωση κατασκευής της οδού Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά», τοποθετήθηκε ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Γραμματέας της ΝΔ τοποθετήθηκε σε υψηλούς τόνους επιρρίπτοντας ευθύνες στην Κυβέρνηση και τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος, όπως είπε, «ευθύνεται προσωπικά με την ανευθυνότητα και την αδιαφορία του να ασκήσει τα καθήκοντά του και να ασχοληθεί σοβαρά με το έργο του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά, με αποτέλεσμα να απενταχθεί και να καλείται ένα αποδυναμωμένο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων να σηκώσει το βάρος της χρηματοδότησης του έργου».

Όπως είπε ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης: «ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν το έργο ήταν έτοιμο προς συμβασιοποίηση και έναρξη, στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Σήμερα, δύο χρόνια μετά συζητάμε τα ίδια πράγματα, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή πρόοδος και με ευθύνη δική σας κ. Σπίρτζη, έχει γίνει μόνο σημειωτόν. Με δική σας ευθύνη χαντακώσατε το δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά.»

Ο κ. Λ. Αυγενάκης έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας: «για τη ΝΔ μεγάλα αναπτυξιακά έργα, αλλά και έργα τοπικού ενδιαφέροντος με ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική, όπως ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά, αποτελούν προτεραιότητα και δεν θα επιτρέψουμε εγκληματικές καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανικανότητα και ανευθυνότητα των αρμοδίων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook