Με αφορμή τη μη έναρξη του πρωταθλήματος και την αναμονή για το πότε τελικά θα υπάρξει σέντρα σε αυτό ο Α.Ο. Χανιά κέρδισε χρόνο για να μπορέσει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος ανέβασε τους ρυθμούς στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες για να είναι έτοιμη η ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση, κάτι που θα γίνει και την Τετάρτη, με το πρόγραμμα να έχει το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα προπόνηση.

Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΧ αναφέρει τα εξής: 

Το βεβαρημένο προγράμμα προπονήσεων της εβδομάδας που διανύουμε, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μίνι προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χ.
Ο Αντώνης Δρακόπουλος έχει ανεβάσει τους ρυθμούς, προκειμένου οι παίκτες του, να είναι απόλυτα έτοιμοι, στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Απο τις προπονήσεις της Τρίτης, εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοζάκης και Αποστολόπουλος, οι οποίοι εχουν ξεκινήσει ήδη τις θεραπείες.
Με την αποχώρηση του Μαρτίνεθ απο την ομάδα, ο Κώστας Αποστολόπουλος ζήτησε τη φανέλα με το νούμερο “9”, όποτε, δεν θα φοράει αυτή με το “33” στην πλάτη.
Το αυριανό προγράμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση. Βάρη το πρωί στο γυμναστήριο που βρίσκεται στο γήπεδο των Περιβολίων και προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook