Εκδήλωση καλωσορίσματος πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο Κρήτης για τους πρωτοετείς φοιτητές

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καλωσορίζονται οι πρωτοετείς φοιτητές που πέτυχαν στα Πολυτεχνείο, μέσα απο μια εκδήλωση που έχει σαν πρώτιστο σκοπό τη γνωριμία τους με την εκάστοτε σχολή τους.

Εκπρόσωποι της Πρυτανείας και οι Κοσμήτορες των πέντε Σχολών καλωσόρισαν τους 623 πρωτοετείς φοιτητές που επέτυχαν, δίνοντας τους χρήσιμες πληροφορίες για το Πολυτεχνείο Κρήτης. 

Μετά το καθιερωμένες ομιλίες απο κοσμήτορες και πρυτάνεις ακολουθεί  γνωριμία με τις Φοιτητικές Ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης ενω η εκδήλωση θα κλείσει με κέρασμα στη βεράντα του κτιρίου Επιστημών & Moυσική με “Ράδιο “Ένταση 93,5”.

Ο Πρύτανης Χανίων, Β.Διγαλάκης, μεταξύ άλλων στο στο καλωσόρισμα που απηύθυνε προς τους φοιτητές έκανε αναφορά στο θέμα της ανέγερσης των νέων φοιτητικών εστιών οι εργασίες των οποίων έχουν ξεκινήσει εδω και λίγες εβδομάδες. Όπως τόνισε στην πρώτη και την δεύτερη φάση αναμένεται να χτιστούν τα πρώτα δύο απο τα τέσσερα κτίρια ενώ η τρίτη φάση , για την κατασκευή των υπόλοιπων κτιρίων θα ξεκινήσει την άνοιξη.

Συνολικά αναμένεται να ανεγερθούν τέσσερα κτίρια με συνολικά εξήντα διαμερίσματα

  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook