Ενημερωτική συνάντηση με σκοπό τη διεύρυνση της επιχειρηματικής συνεργασίας Κρητικών εταιριών με επιχειρήσεις του Bahrain, στον Αραβικό Κόλπο, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η κ. Sana Αl Shamlan,  υπεύθυνη Συντονισμού της Έκθεσης Bahrain Garden Show,  παρουσίασε την αγορά του Bahrain και τις καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων του και αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις για την εξαγωγή Κρητικών προϊόντων  στη χώρα της.

Στη εκδήλωση συμμετείχαν και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία εταιρίες – μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου από τον κλάδο των τροφίμων (αρτοσκευάσματα, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, μέλι).

Ακολούθησε παρουσίαση της επιτυχημένης εισόδου της εταιρίας Terra Creta στην αγορά του Bahrain.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου  κ. Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του και κάλεσε τους υφιστάμενους αλλά και τους εν δυνάμει εξαγωγείς ν’ αξιοποιούν τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για κάθε πληροφορία σχετικά με τις αγορές που τους ενδιαφέρουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook