Τη ζωή του έχασε ένα 11χρονο αγόρι στο Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας το οποίο δεχόταν bullying εδώ και τρεις εβδομάδες. Το παιδί βρήκε αναίσθητο στο δωμάτιό του η μητέρα του λίγο μετά την εξομολόγησή του πως ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού.

Ο μικρός Asad Khan άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης με τους μαθητές και το προσωπικό στο σχολείο του να δηλώνουν πως τους ενώνει το πένθος μετά την τραγωδία.

Ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σχολείου του 11χρονου αναφέρει: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Asad Khan, το σχολείο είναι ενωμένο μέσα στο πένθος του, σε αυτή τη θλιβερή στιγμή. Η σχολική κοινότητα εργάζεται σύσσωμη καθώς μαθητές, γονείς και προσωπικό διαχειρίζονται τα γεγονότα. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένειά του Asad σε αυτές τις τόσο δύσκολες ώρες».

Η αστυνομία του West Yorkshire επιβεβαίωσε πως οι έρευνες συνεχίζονται αλλά ο θάνατός του δεν θεωρείται εγκληματική ενέργεια.

«Η οικογένεια είναι συντετριμμένη, μου είπαν πως δεν είναι 100% σίγουροι πως ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα του bullying. Είναι όλοι σε απόλυτο σοκ», περιέγραψε φίλη της οικογένειάς του 11χρονου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ishtiaq Ahmed, πρώην τοπικού συμβούλου του Manningham, στο Facebook, το αγόρι βρήκε κρεμασμένο η μητέρα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook