Δύο παιδιά από την παρέα των νταήδων, άρπαξαν το μικρό 11χρονο. Ο ένας τον ακινητοποίησε ανάσκελα στο έδαφος, ενώ ο άλλος έβγαλε ένα μπουκάλι νερού, που ήταν γεμάτο με χλωρίνη και του το έριξε στο πρόσωπο

Πολλά παιδιά έχουν υπάρξει θύμα «πειράγματος» ακόμα και παρενόχλησης από συμμαθητές τους, για το γεγονός πως φοράνε γυαλιά. Όμως η τύχη στάθηκε στο πλευρό ενός 11χρονου Βρετανού μαθητή, καθώς ενώ γυρνούσε στο σπίτι του από το σχολείο, έπεσε θύμα άγριας παρενόχλησης, που έφτασε σε σημείο, οι δράστες, να του ρίξουν χλωρίνη στο πρόσωπο! Ευτυχώς το παιδί δεν τυφλώθηκε, απλώς και μόνο επειδή φορούσε γυαλιά.

Οι δράστες που αποδείχτηκε ότι ήταν συμμαθητές του, αποβλήθηκαν από το σχολείο, όμως ο διευθυντής του σχολείου δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Το άτυχο παιδί, που μόλις ξεκίνησε τη σχολική του χρονιά, περπατούσε προς το σπίτι, μαζί με δύο φίλους του, όταν μια παρέα έξι παιδιών τους πλησίασαν.

Ένας από τους φίλους του, περιέγραψε το περιστατικό στη μητέρα του, η οποία το εξιστόρησε στη Birmingham Mail: Δύο παιδιά από την παρέα των νταήδων, άρπαξαν το μικρό 11χρονο. Ο ένας τον ακινητοποίησε ανάσκελα στο έδαφος, ενώ ο άλλος έβγαλε ένα μπουκάλι νερού, που ήταν γεμάτο με χλωρίνη και του το έριξε στο πρόσωπο.

Το παιδί, από τις 23 Σεπτέμβρη που έγινε το περιστατικό, έχει υποστεί σοκ και δεν έχει επιστρέψει στο σχολείο, ενώ η αστυνομία του Μπέρμινγκχαμ ξεκίνησε έρευνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook