Με ερώτηση του προς τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να παραμείνει ανοικτό το Υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ιεράπετρα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

“Οργή και αγανάκτηση νιώθουν οι κάτοικοι της Ιεράπετρας με τη συνεχιζόμενη αποψίλωση κάθε δημόσιας υπηρεσίας που έχει απομείνει στη μεγαλύτερη πόλη του Νομού Λασιθίου.

Η διαφαινόμενη κατάργηση των γραφείων της ΔΕΗ (οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες) στην Ιεράπετρα βρίσκει κάθετα αντίθετη την τοπική κοινωνία και δυσχεραίνει περισσότερο την καθημερινότητά των πολιτών, οι οποίοι θα αναγκάζονται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Στην κατεύθυνση αυτή, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας όπου αιρετοί, Δήμος, κοινωνικοί φορείς, σύλλογοι και κάτοικοι υποστήριξαν το αυτονόητο, ότι δηλαδή η Ιεράπετρα δικαιούνται και αξίζει πλήρως στελεχωμένες δημόσιες υπηρεσίες.

Επειδή υπολογίζεται ότι το εν λόγω τοπικό Υποκατάστημα εξυπηρετεί πάνω από 24.500 καταναλωτές, στοιχείο που δεν έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Ερωτάσθε  κ. Υπουργέ,

Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεσθε να προβείτε προκειμένου να διατηρηθεί σε λειτουργία το Υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ιεράπετρα;”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook