Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου απαντά σε καταγγελία του αιρετού ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Αποστολάκης αναφέρει στην απάντησή του τα εξής:

“Με έκπληξη αλλά και μεγάλη απογοήτευση διάβασα στην ιστοσελίδα σας την καταγγελία του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου κ. Κοκοβάκη Μανόλη. Θέλω να δηλώσω  ότι ειλικρινά λυπάμαι, που στο βωμό της άγρας ψήφων για τις επικείμενες εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων τον ερχόμενο Νοέμβριο, ο κ. Κοκοβάκης προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα έντασης και πόλωσης, ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρει μελανά σημεία στη λειτουργία του συμβουλίου. 

Στις πολλές, πολύωρες και δύσκολες συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ  που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, όλα τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου λειτουργήσαμε ως ομάδα, ισότιμα, χωρίς διακρίσεις ,και με απόλυτη συνεργασία  καταφέραμε να διεκπεραιώσουμε μια διαδικασία δύσκολη και επίπονη, που τη διέκρινε η απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία , για το σύνολο των 500 και πλέον συναδέλφων αναπληρωτών/τριών που προσλήφθηκαν μέχρι τώρα στο νομό μας, κάτι που αναγνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί. Γι αυτό το λόγο έχω ευχαριστήσει πολλές φορές δημόσια όλα τα μέλη του ΠΥΣΠΕ για τη συνεργασία και τη στήριξή τους.

Δυστυχώς φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους, ότι δεν βρίσκουν πια πεδίο δράσης εξυπηρετήσεων και ρουσφετιών και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ως πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και Δ/ντής της Α/θμιας Εκπ/σης, διαβεβαιώνω για άλλη μια φορά πως όλες οι διαδικασίες στο  ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται  με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία, με σεβασμό στο συνάδελφο και τελικό στόχο την καλύτερη λειτουργία του δημόσιου σχολείου.

Αποστολάκης Δημήτρης
Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ηρακλείου”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook