Μετά από 2,5 μήνες προετοιμασίας, ο ΟΦΗ συνεχίζει να παίζει φιλικά παιχνίδια και με πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε 1-0 τον ΑΟ Χανιά.

Με το πρωτάθλημα να μην γνωρίζει κανένας πότε πρόκειται να ξεκινήσει, ο ΟΦΗ προσπαθώντας να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση έδωσε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον ΑΟΧ που είναι εμφανές ότι βρίσκεται ακόμα πολύ πίσω σε σχέση με τον σημερινό του αντίπαλο. Ο ΟΦΗ παρουσίασε πολύ καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο από ότι στο πρώτο όπου και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Βουό στο 36ο λεπτό.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο 45λεπτο χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ όπως αυτή του 86ου λεπτού όταν η κεφαλιά του Μάνου έφυγε μόλις άουτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κώτσιος, Όστοϊτς (86′ Βρεττός), Μίκιτς (68′ Κομεσίδης), Βαλλιάνος, Κοιλιάρας (71′ Μπουρσέλης), Βουό (71′ Όγκμποε), Αντουκόρ (86′ Χύσι),  Ράντι (71′ Μάνος),  Μασάδο (71′ Κιάσσος), Χαντί (71′ Ροβίθης)

Α.Ο. Χανιά (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης (76′ Βαρούχας), Φουρλάνος (71′ Νικολόπουλος), Γκεμίσης (87′ Καρβούνης), Σταματής (57′ Σιάνης), Λύρας (64′ Δαμιανάκης), Τσουκάνης,  Θεολόγου, Ρούνιτς, Μάνιας (83′ Ντούμος), Ηρακλής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook