Μετά το εκτός έδρας φιλικό με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ το πρόγραμμα της Κυριακής είχε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος ανέλυσε τα λάθη που έγιναν στο δυνατό τεστ του Σαββάτου (01/10) κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, ενώ παράλληλα προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, που παρουσιάζουν ανταγωνιστικό σύνολο στα φιλικά ματς αλλά αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στο σκοράρισμα.

Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΧ για την προπόνηση:

Λίγες ώρες πέρασαν από το φιλικό με τον Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χ. βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο.

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, με τους βασικούς από το χθεσινό παιχνίδι να κάνουν χαλάρωμα και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, να ακολουθούν ουσιαστικά κανονικό πρόγραμμα.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος, μίλησε για αρκετή ώρα στους παίκτες και αναφέρθηκε φυσικά, στα λάθη που έγιναν στο χθεσινό φιλικό, ενώ παράλληλα, προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό.

Οι παίκτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το απόγευμα και ο τεχνικός του Α.Ο.Χ. περιμένει να δει, αν καταφέρει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Κώστας Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook