Στραβά… πήγαν όλα για τον Πλατανιά, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον Παναιτωλικό σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος προπονητής του Πλατανιά τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού, ενώ ανέφερε ότι οι πολλές διακοπές που έγιναν στο ματς δεν επέτρεψε στους παίκτες του να βρουν ρυθμό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σήμερα πιστεύω ότι χάσαμε δύο βαθμούς, γιατί πιστεύω ότι το αξίζαμε να κερδίσουμε, αν και κάναμε κάποια… λαθάκια τα οποία μπορούσαν να μας στοιχίσουν και να χάσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος έπαιξε πάρα πολύ κλειστά και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί είχαμε μία πάρα πολύ μεγάλη υπεροχή. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά διαπιστώσαμε ότι παρόλο που πλαγιοκοπούμε τον αντίπαλο πάρα πολλές φορές δεν είναι η τελική μας πάσα καλή και δεν ήταν η παρουσία μας πάνω απ’ όλα στις παράλληλες πάσες που βγάζαμε μέσα στην περιοχή, ούτε τις κατάλληλες θέσεις μπορέσαμε να πάρουμε, αλλά δεν μπορούσαν και οι παίκτες που πλαγιοκοπούσαν την αντίπαλη περιοχή να μπορέσουν να βρουν τους συμπαίκτες τους. Όσο περνούσε ο χρόνος και στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που ανοίχτηκε ο Παναιτωλικός, δυστυχώς τα νεύρα μας ήταν λίγο περισσότερα από κανονικά. Εκεί είχαμε λάθος επιλογές και ευτυχώς δεν μας στοίχισε το προσωπικό λάθος που κάναμε να χάσουμε το παιχνίδι και στο 90’. Είδατε ότι όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, οι ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές, όπως κι ο Παναιτωλικός σήμερα με πολύ ψηλά παιδιά με πολύ δυνατές μονομαχίες κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το 0-0. Η ζωή συνεχίζεται. Από εκεί και πέρα έχουμε το επόμενο παιχνίδι της Τρίπολης, παρόλο που έχουμε τη διακοπή. Να μπορέσουμε αυτές τις δύο εβδομάδες τα λάθη τα οποία κάναμε όσο το δυνατόν να τα μηδενίσουμε».

Για το αν εν τέλει είναι ευχαριστημένος από το 0-0 με δεδομένο ότι στο τέλος κινδύνευσε να χάσει το παιχνίδι ο Πλατανιάς: «Στο τέλος κινδυνεύσαμε να το χάσουμε. Από τη στιγμή που εκεί στο 90’ δεν δεχθήκαμε το γκολ από εκεί και πέρα αισθανόμαστε και λίγο τυχεροί μπορώ να πω. Αλλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε τις λύσεις πάνω απ’ όλα για να μπορέσουμε να διασπάσουμε αυτή την πολυπρόσωπη άμυνα. Κι ίσως κι οι πολλοί τραυματισμοί, οι πολύ μεγάλες διακοπές… Γίνανε πάρα πολλές διακοπές στο παιχνίδι μέσα, έτσι χάναμε και τον ρυθμό μας. Μέχρι να τον βρούμε πάλι περνούσαν κάποια λεπτά, όλα μας πήγαν στραβά και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο».